Pakoštane

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Veljača 19, 2021 15:30

Uređenje i opremanje Poslovne zone »Servisna zona Pakoštane« iznad Pakoštana nakon gotovo 10 godina od osnivanja, u završnoj je fazi.

Ponedjeljak, Veljača 15, 2021 20:30

Radovi na uređenju obalnog pojasa u luci za javni promet lokalnog značaja Drage Dugovača, koje zajednički provode Županijska lučka uprava Zadar i Općina Pakoštane, napreduju usprkos epidemiji koronavirusa te se sve više vide konture privezne obale i luke za komunalne vezove.

Subota, Siječanj 16, 2021 10:48

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Biograd na Moru, ravnateljice Franke Troskot, Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi Pakoštane, voditelja Branka Juričina i Odjela za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Zadar kojeg je predvodila voditeljica Odjela dr. med. Marijana Nadinić, u prostoru Općinske vijećnice u Pakoštanima pod strogim epidemiološkim mjerama održana je prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja.

Srijeda, Prosinac 30, 2020 13:56

Općina Pakoštane (Pakoštane, Drage, Vrana, Vrgada) koja broji oko 4.200 žitelja u 2021. će ući proračunom od 38.082.167 kuna.

Utorak, Studeni 24, 2020 17:03

U završnoj je fazi uređenje i opremanje Poslovne zone »Servisna zona Pakoštane« iznad Pakoštana, u nakovnju Jadranskog mora i Vranskog jezera. S južne strane omeđuje je Jadranska turistička cesta, a s istočne i sjeverne strane cesta koja iz Pakoštana vodi u Vranu. Poslovna zona na zapadnoj strani se naslanja novo groblje u izgradnji.

Subota, Studeni 21, 2020 13:37

 I ove godine UHDDR - Pakoštane odalo je počast žrtvama Vukovara i Škabrnje.

Subota, Listopad 17, 2020 11:51

 Za dva tjedna na blagdane Svih svetih i Dušni dan odlazimo na grobove naših pokojnika i nosimo cvijeće i palimo svijeće, molimo.
- Groblja su zapravo i mir mrtvih i briga živih, istaknuo je Milivoj Kurtov, načelnik Općine Pakoštane (Drage, Pakoštane, Vrana, Vrgada).
Općina Pakoštane u posljednjih nekoliko godina ulaže znatna financijska sredstva kako bi podigla razinu ukopa.

Subota, Rujan 26, 2020 16:18 1

Nova TV uskoro svojim gledateljima donosi novu sezonu popularnog reality showa koji ove jeseni u 7. sezoni dolazi s nazivom »Farma More i Maslina«. Ne samo da se Farma s kontinenta preselila u Dalmaciju već gledatelje s novom sezonom očekuju i brojni noviteti. Jedan od njih je i novi mentor Farme – Jure Čudina. Mentor Jure, ili kako ga mlađi naraštaji oslovljavaju – barba Jure – vlasnik je imanja koje u sljedećim mjesecima povjerava novim farmerima na čuvanje.

Subota, Rujan 19, 2020 08:45

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Biograd na Moru, Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi Pakoštane i Odjela za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Zadar u prostoru Općinske vijećnice u Pakoštanima pod strogim epidemiološkim mjerama održana je treća ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja.

Subota, Kolovoz 1, 2020 11:00 1

Općina Pakoštane slavi svoj dan, 27. godišnjicu utemeljenja. Zbog epidemije koronavirusa i epidemioloških mjera nije održana svečana sjednica Općinskog vijeća, a nisu održane ni godinama organizirane spektakularne pučke zabavno-športske i velike gastro fešte.

Stranice