Privlaka

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Svibanj 5, 2022 12:57

Povodom blagdana svetog Florijana i Svjetskog dana vatrogasaca, jučer su u Privlaci održane vatrogasne igre za djecu vrtićke dobi. Ovaj zanimljivi i edukativni događaj organiziralo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Privlaka, uz pokroviteljstvo Općine Privlaka i lokalne Turističke zajednice. Brojne organizirane igrice zabavile su privlačke mališane, a najveće oduševljenje vladalo je otvaranjem vatrogasnih vozila i simulacijom vožnje.

Petak, Travanj 22, 2022 10:03

Zbog izvođenja građevinskih radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Hoch und Tiefbau GmbH&Co.KG., dana 26.04.2022. godine (utorak) u vremenu od 08:00h do 16:00h  bez vode biti će potrošači u mjestu Privlaka u ulici Put Livadica.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Put Livadica kod kć.br.161.

Petak, Travanj 8, 2022 14:27

U organizaciji Turističke zajednice Općine Privlaka, jučer je na rtu Artić održan tradicionalni »Uskrsni doručak našeg mista«. Usprkos hladnom i burnom vremenu, Privlačani nisu odustali od svoje tradicije te su se okupili na druženju uz bogat stol raznih domaćih delicija.

Utorak, Travanj 5, 2022 13:07

Udruga Šijavoga iz Privlake i ove je godine organizirala tradicionalnu Sparogijadu, natjecanje u berbi šparoga. Praćeni lijepim proljetnim vremenom, Privlačani su se u nedjelju okupili na igralištu u Loznici odakle je u 14 sati u berbu šparoga krenulo 19 ekipa.

Ponedjeljak, Travanj 4, 2022 12:13

Pred nama je turistička sezona od koje svi imaju velika očekivanja. Turistički djelatnici priželjkuju uspjeh iz 2019. godine i trude se gostima ponuditi raznovrstan sadržaj. U Turističkoj zajednici Općine Privlaka pripreme za sezonu su u punom jeku, a ni u predsezoni neće nedostajati kulturno-zabavnih događanja.

Ponedjeljak, Ožujak 14, 2022 10:27

Prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Privlaci prošla je i više nego dobro. Na akciji, održanoj u Župnoj dvorani prikupljeno je 26 doza krvi. Akciji se odazvalo 29 mještana Privlake, ali zbog niskog tlaka ili niske razine hemoglobina troje nije moglo darovati krv. DDK Privlaka zadovoljan je odazivom, ponosan jer ima i nove darivatelje.

Ponedjeljak, Ožujak 7, 2022 14:21

Privlaka slovi kao pomorsko i turistički razvijeno mjesto, broji oko dvije i pol tisuće stanovnika, a poznata je i po sabunjarima - ljudima koji su mukotrpnim vađenjem pijeska prehranjivali svoje obitelji. Manje poznata činjenica je da Privlaka, Irska i Mljet imaju nešto zajedničko - nemaju zmije.

Ponedjeljak, Veljača 14, 2022 12:30

Općina Privlaka radi na poboljšanju infrastrukture, a od značajnijih projekata svakako treba izdvojiti izgradnju dječjeg vrtića koja ide polako, ali sigurno, radove na mulu i projekt Aglomeracije. Radi se o projektima kojima će se značajno podignuti kvaliteta života u Privlaci.

Nedjelja, Veljača 6, 2022 10:28

Sunčano vrijeme i ugodne temperature izmamile su nas posljednjih nekoliko dana na svježi zrak i aktivnosti na otvorenom, koje se u zimskim mjesecima značajno smanjuju. Šetnja u prirodi i kava na osunčanim štekatima slatke su radosti zimskog perioda, ali kako biste reagirali da vam netko ponudi, ni manje ni više, nego kupanje u moru ili čak ledu - i to u veljači?!

Četvrtak, Prosinac 23, 2021 15:10 1

Na školskom igralištu organizaciji Dječjeg vrtića Sabunić i Turističke zajednice općine Privlaka i ove godine je organiziran dolazak Djeda Mraza za svu djecu iz vrtića i nižih razreda Osnovne škole Privlaka.
Kazalište La La Land nastupilo je s predstavom Christmas bubbles show.
Djecu je svojim dolaskom, a i poklonima obradovao Djed Mraz.

Stranice