Privlaka

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Srpanj 8, 2021 13:26

U dobroj i veseloj atmosferi i nadasve lijepom vremenu u organizaciji Kluba daljinskog plivanja Donat iz Zadra, Općine Privlaka i Turističke zajednice po prvi put se održala Zadarska open water liga i to u redovitom 5. kolu. Na cijelom natjecanju je nastupilo 79 natjecatelja.

Subota, Srpanj 3, 2021 14:58
U organizacije TZ Općine Privlaka u petak 02.07. na rtu Artić održalo se otvorenje izložbe fotografija i zapisa "Lovit ću zalaske...Izolirani mi, ti i ja i najljepši zalasci sunca" autorice Ivane Kurta.
 
Utorak, Lipanj 8, 2021 11:29

Nikica Begonja (HDZ) je novi-stari predsjednik Općinskog vijeća Općine Privlaka. Tako je na konstituirajućoj sjednici održanoj u Općinskoj vijećnici jednoglasno odlučilo svih 9 vijećnika u novom sazivu Vijeća.

Ponedjeljak, Lipanj 7, 2021 12:00

Veliki dan za stanovnike naselja na jugoistočnoj obali privlačkog zatona nadaleko poznatog po ribarskoj tradiciji i sabunjarima, Općina Privlaka započela je izuzetno važan projekt izgradnje novog dječjeg vrtića s jaslicama. Naime, privlački načelnik Gašpar Begonja Gajo i Božidar Žvorc, direktor građevinske tvrtke Međimurje PMP d.o.o. iz Čakovca, potpisali su ugovor o izgradnji dječjeg vrtića s jaslicama.

Ponedjeljak, Svibanj 24, 2021 10:47

Udruga Prizma završila je još jednu razmjenu mladih, imena »Youth For Stray Dogs«, koja je završila ovih dana. U sklopu projekta 21 mlada osoba i osobe koje rade s mladima, od 20 do 30 godina, iz Hrvatske, Grčke i Srbije, koje ukazuju na velike probleme sa zbrinjavanjem napuštenih pasa, radile su zajedno na idejama i razmjeni znanja među sobom te s predstavnicima lokalnih zajednica.

Petak, Svibanj 14, 2021 15:00 1

Veliki dan za Privlaku koja je najpoznatija po sabunjarima koji su u prošlosti mukotrpnim radom vadili pijesak iz mora. Općinski načelnik Gašpar Begonja – Gajo potpisao je dva ugovora za izuzetno važne projekte vrijedne ukupno 25,5 milijuna, za proširenje i produbljivanje Privlačkog gaza u vrijednosti od preko 22 milijuna kuna i za sanaciju mula u Selu u vrijednosti od 3,5 milijuna kuna.

Subota, Svibanj 8, 2021 12:00

Na ŠRC Sabunike u Privlaci u organizaciji Nogometnog kluba Privlaka održana je svečana dodjela zahvalnica svim sponzorima i prijateljima kluba.

Utorak, Travanj 27, 2021 11:00

Dječji vrtić Sabunić iz Privlake obilježio je Dan planeta Zemlje uređenjem đardina, sadnjom cvijeća, začinskog bilja i maslina, edukacijom, postavljanjem klupica i stolića, te pjesmom.

Četvrtak, Travanj 15, 2021 13:30

Općinu Privlaka posjetio je zadarski župan Božidar Longin sa svojim zamjenikom Šimom Vickovićem i pročelnikom Upravnog odjela za pomorsko dobro more i promet Krešimirom Laštrom. Privlački načelnik Gašpar Begonja na radnom sastanku je iznio problematiku s kojima se svakodnevno nosi te predstavio općinske projekte.

Srijeda, Ožujak 10, 2021 10:41

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Zadar i Aktiva DDK Privlaka, uz financijsku podršku Općine Privlaka, uspješno je provedena prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Privlaci. Za uspješnu provedbu akcije pobrinulo se medicinsko osoblje s Odjela za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Zadar te volonteri Gradskog društva Crvenog križa Zadar.

Stranice