Stankovci

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Kolovoz 10, 2017 20:37

Prisjećanjem na poginule branitelje Domovinskog rata.  polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na mjesnim groblju, otvaranjem  novog poslovnog objekta, te svečanom sjednicom Općinskog vijeća  započela je proslava 24. po redu Dana Općine Stankovci, koji se  obilježava u povodu blagdana Velike Gospe, nebeske zaštitnice.

Petak, Ožujak 3, 2017 00:00

Dvije i pol godine nakon osnivanja Udruge Ravni kotari, jučer je u Stankovcima, u predivnom ambijentu Kuće dalmatinskog pršuta Roca održana prva ruralna konferencija. Ovaj prilično općeniti naziv okuplja razne predstavnike udruga i ljude koji se bave ruralnim razvojem, a svi oni okupili su se na konferenciji koja je otvorila mnoga pitanja, s naglaskom na problemima i perspektivama zadarskog zaleđa. I ne samo zadarskog.

Ponedjeljak, Veljača 20, 2017 00:00

Općinska organizacija HDZ-a Stankovci u dupkom punom Domu kulture u petak navečer je obilježila 27. obljetnicu osnutka. Na svečanosti je rečeno kako HDZ u Stankovcima već punih 27 godina obnaša vlast.

Božidar Kalmeta, prvi čovjek HDZ-a Zadarske županije, istaknuo je kako Zadarska županija ima snažne i jake potencijale koji se moraju iskoristiti.

Ponedjeljak, Siječanj 23, 2017 00:00

Jubilarna 20. Degustacija vina, popularno Vinkovo, okupila je veliki broj vinogradara, vinara i ljubitelja dobrog vina iz Zadarske županije i cijelog prostora sjeverne Dalmacije. Ovom prigodom održano je i predstavljanje knjige „Vinkovo u Stankovcima 2", Tomislava Marijana Bilosnića, o kojoj su govorili Željko Baradić, Radoslav Bobanović, dipl. ing. Zdravko Bušić, Nedjeljko Jusup, prof. dr. sc. Ante Kolega Bage i sam autor.

Srijeda, Siječanj 18, 2017 00:00

Ponedjeljak, Rujan 12, 2016 00:00

Svečana i pomalo sjetna bila je jučerašnja proslava obilježavanja 25. obljetnice slavne Stankovačke bojne, odnosno Samostalnog stankovačko-benkovačkog bataljuna koji je osnovan 10. rujna 1991. godine.

Utorak, Kolovoz 16, 2016 00:00

U župnoj crkvi Uznesenja Marijina u Stankovcima proslavljen je blagdan Velike Gospe. Svečanu misu predvodio je mjesni župnik fra Marko Nimac u koncelebraciji sa fra Lukom Banićem i fra Mirkom Klarićem. Prije svete mise održana je velika procesija gdje su vjernici odjeveni u narodne nošnje nosili kip Velike Gospe.

Petak, Srpanj 22, 2016 00:00

Pravomoćnom presudom Općinskog suda u Zadru Općini  Stankovci nedavno je zaplijenjen iznos od 1,8 milijuna kuna, a zbog duga tvrtki Stečajna masa A.A. d.o.o. iz Poličnika nastalog još 1995. godine,  o čemu smo već pisali, a što se tijekom 21 godinu događalo htio nam je  ispričati i nekadašnji vlasnik i direktor ove tvrtke Čedo Alić. 

Petak, Srpanj 1, 2016 00:00

Rješenjem Općinskog suda u Zadru Općini Stankovci je zaplijenjen iznos od 1,8 milijuna kuna, odnosno nalazi se na posebnom računu i to zbog duga tvrtki Stečajna masa A.A. d.o.o. iz Poličnika koji je nastao još 1995. godine.

Stranice