Zemunik Donji

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Prosinac 8, 2021 11:24

Na području grada Nina te općina Zemunik Donji, Novigrad i Galovac provodi se projekt »Mobilni tim Niste sami« kojim će se uspostaviti nova socijalna usluga mobilnog tima za psihosocijalnu podršku osobama s invaliditetom na području Integriranih teritorijalnih ulaganja (ITU) Zadar. ITU mehanizam ima za cilj jačanje uloge gradova kao pokretača gospodarskog razvoja.

Utorak, Srpanj 13, 2021 11:29

Općina Zemunik Donji je, uz Grad Benkovac koji u gradskom središtu već više godina ima sustav odvodnje, jedina jedinica lokalne samouprave u zadarskom zaobalju u kojoj se rješavaju crnih jama, odnosno izvode radove na odvodnji, kanalizacijskom sustavu.

Subota, Lipanj 26, 2021 13:21

Općina Zemunik Donji mnogo ulaže u gradnju komunalne infrastrukture i poboljšanje kvalitete života općinskih žitelja. Završeno je više komunalno - infrastrukturnih projekata, a u tijeku su između ostalog i radovi na izgradnji sustava odvodnje.

Četvrtak, Lipanj 17, 2021 15:41

Veliki dan za vjernički puk župe Marije Kraljice Mira – kraljice Hrvata, ustanovljene još 1641. godine. Sedam dara Duha svetoga primilo je ukupno 35 krizmanika, 18 učenika prvog razreda srednjih škola i 17 učenika drugog razreda srednjih škola.

Četvrtak, Svibanj 20, 2021 10:07

U okviru međunarodne vojne vježbe »Astral Knight 21«, u kojoj sudjeluje sastav američkog 10. Zapovjedništva proturaketne i protuzračne obrane te će se koristiti američki sustav protuzračne obrane »Patriot«, jučer je u vojarni »Pukovnik Mirko Vukušić« u Zemuniku, predstavnicima medija prezentiran rad sustava protuzračne obrane »Patriot«.

Nedjelja, Svibanj 16, 2021 11:19

Američki sustav protuzračne obrane "Patriot" koji će sudjelovati u vježbi "Astral Knight 21" stigao je jučer preko graničnog prijelaza Pasjak iz Slovenije u Hrvatsku te je dopremljen u vojarnu "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku.

Četvrtak, Travanj 29, 2021 15:12

Akrobatska grupa "Krila Oluje" koja djeluje u sastavu 392. eskadrile aviona 93. krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva predstavila je u srijedu, 28. travnja 2021., letački program nastupa za sezonu 2021. u vojarni "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku.

Ponedjeljak, Travanj 26, 2021 10:32

Akrobatska grupa talijanskog ratnog zrakoplovstva »Frecce Tricolori« posjetila je akrobatsku grupu Hrvatskog ratnog zrakoplovstva »Krila Oluje« u vojarni »Pukovnik Mirko Vukušić« u Zemuniku.

»Frecce Tricolori« doletjeli su iz svoje baze u Rivoltu s osam aviona AERMACCHI MB 339, a samom slijetanju na pistu u Zemuniku prethodio je efektni prelet s »razlazom«.

Utorak, Ožujak 16, 2021 10:12

Prigodnom svečanošću na Trgu dr. Franje Tuđmana u centru Zemunika Donjeg kod općinske uprave, osnovne škole i župne crkve Kraljice mira - Kraljice Hrvata, državni tajnik Ministarstva regionalnog razvoja u fondova EU Šime Erlić, u pratnji zadarskog župana Božidara Longina, uručio je 16 ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, ugovora koji se financiraju nacionalnim i europskim sredstvima u ukupnoj vrijednosti od 4,2 milijuna kuna za Zadarsku županiju, dva grada i 12 općina.

Petak, Ožujak 12, 2021 12:16

Kriza uzrokovana pandemijom koronavirusa ipak nije bitno utjecala na kontinuitet izvođenja niza infrastrukturnih i kapitalnih projekta u Općini Zemunik Donji. Iako je kriza prouzročila i ekonomske probleme, što je uzrok znatnog smanjenja općinskog proračuna, iz zemuničke općinske uprave pohvalili su se odgovornim upravljanjem proračunskim sredstvima te pravovremenim i uspješnim apliciranjem na EU fondove i javne natječaje resornih ministarstva.

Stranice