domovinski pokret

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Listopad 15, 2020 14:33

Saborska zastupnica Domovinskog pokreta Karolina Vidović Krišto ocijenila je danas da su izjave premijera Andreja Plenkovića da će naložiti policiji i tajnoj službi da utvrde tko su poticatelji na mržnju – opasne, ustvrdivši da se to radilo za vrijeme komunizma.

Utorak, Srpanj 21, 2020 20:13

Na konferenciji za novinare Domovinskog pokreta oktriveno je tko će biti kandidat za potpredsjednika Hrvatskog sabora u novom sazivu, pa će za dužnost kandidirati Miroslav Škoro.

Vođa Domovinskog pokreta tako će biti jedan od suvoditelja sjednica Sabora uz novog/starog predsjednika Gordana Jandrokovića i ostalih predstavnika oporbenih klubova.

Nedjelja, Srpanj 5, 2020 23:54

Zahvala svima koji su izašli na izbore, hvala svim volonterima i svima koji su u proteklih nekoliko tjedana radili na kampanji.

Ova kampanja je bila kratka i vrlo prljava. Možemo biti sretni da smo nakon svega 50 dana postajanja pokreta uspjeli napraviti treći rezultat u Hrvatskoj.

Vjerujem da su neki priželjkivali više, neki su očekivali čudo, ali u politici treba biti realan.

Četvrtak, Lipanj 18, 2020 11:23

Miroslav Škoro i Gordan Jandroković, kao nositelji lista Domovinskog pokreta i HDZ-a u 2. izbornoj jedinici, u studiju Večernjeg lista raspravljali su o pravu na pobačaj.

Srijeda, Lipanj 17, 2020 16:38

Domovinski pokret okupljen oko Miroslava Škore objavio je svoju izbornu listu za IX. izbornu jedinicu, čiji je nositelj Hrvoje Zekanović. Nakon formiranja liste i održanog koordinacijskog sastanka sa kandidatima iz Zadarske županije, na kojem su sudjelovali dr.

Utorak, Lipanj 16, 2020 11:28

Domovinski pokret Miroslava Škore na listi za IX. izbornu jedinicu imat će petero Zadrana. Najbolju je poziciju dobio liječnik opće medicine Damir Biloglav kojemu je povjereno četvrto mjesto. Sljedi bivši dožupan Danijel Kotlar na šestom mjestu, nezavisni benkovački vijećnik FraneTokić na desetom, HRAST-ova zadarska vijećnica Tomislava Jergan na 12. mjestu i MODES-ov biogradski vijećnik Ante Fuzul na zadnjem, 14. mjestu.

Srijeda, Lipanj 3, 2020 11:34

Dvojica poznatih zadarska liječnika, Damir Biloglav i Petar Lozo bit će kandidati Domovinskog pokreta u IX. jedinici. Nakon problema sa sastavljanjem liste u Zadarskoj županiji, Miroslav Škoro pozvao je zadarske liječnike koji bi, prema zadnjim informacijama iz njegova stožera, trebali biti pri samom vrhu liste.

Utorak, Lipanj 2, 2020 15:49

Domovinski pokret predstavljen je kao treća opcija, ali stvari se brzo mijenjaju. Sve više postajemo vrlo bitni, i bit ćemo presudni za formiranje vlasti”, ustvrdio je Škoro.

Utorak, Svibanj 26, 2020 22:35

Ruža Tomašić će biti na listi Domovinskog pokreta. Najavljuje odlazak iz EU parlamenta sljedeće godine.

“Vjerojatno će me staviti u 10. izbornu jedinicu, gdje, kako, ne znam.

Ali ja sam već najavila i rekla točan datum kad odlazim iz EU parlamenta, dakle to je 30. 6. 2021.”, kazala je Ruža Tomašić, zastupnica u EU parlamentu (HKS) za dnevnik.hr.