mario paleka

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Siječanj 21, 2022 13:37

Zbog pandemije koronavirusa turistička sezona i ove je godine neizvjesna s obzirom da se ne zna kako će se kretati brojke zaraženih, odnosno u kojoj će zoni biti Hrvatska. Turistička zajednica grada Zadra ipak radi sve kako bi ostvarila što bolje rezultate te su pripreme u punom jeku, čak i za već nadaleko poznat Tuna sushy festival. Prvi čovjek zadarskog TZ-a, Mario Paleka, sa svojim timom već obavlja pripreme za predsezonu kako bi i uoči ljeta polučili maksimalan promet.

Petak, Rujan 10, 2021 12:10

Više od pedeset različitih događaja kroz nekoliko višednevnih manifestacija i koncerata na Zadarskom kazališnom ljetu, Glazbenim večerima u svetom Donatu, Jazz & Blues festivalu ili Open Air koncertima, odnosno kampanji Zagrli Zadar, održano je tijekom srpnja i kolovoza u Zadru.

Srijeda, Travanj 14, 2021 12:00

Iako je jasno da je epidemiološka situacija neizvjesna i da se stalno mijenja, provjerili smo u Turističkoj zajednici grada Zadra koja su okvirna očekivanja od sezone. Direktor Mario Paleka dotaknuo se gorućih pitanja u ovoj izazovnoj turističkoj godini.

Nedjelja, Siječanj 10, 2021 16:11

Pandemija covida-19 naša je nova stvarnost već gotovo godinu dana. Prema svim dosadašnjim relevantnim pokazateljima turistički i ugostiteljski sektor njome su najpogođeniji, a samo u Hrvatskoj to znači mogući gubitak radnog mjesta za oko 80 do 100 tisuća ljudi. U Hrvatskoj je u prvih devet mjeseci prošle godine zabilježen pad u broju dolazaka turista od 60 posto u odnosu na prethodnu godinu.

Nedjelja, Rujan 6, 2020 10:40 1

Na inicijativu Turstičke zajednice Grada Zadra, sutra će se u našem gradu održati sastanak turističkih zajednica s ciljem zajedničke promidžbe. Naime, korona kriza utjecla je i na rad TZ-a koje su, zbog manjeg broja gostiju, imale i manje novca od boravišnih pristojbi.

Utorak, Kolovoz 18, 2020 11:45

Iako je broj novooboljelih od koronavirusa drastično povećan, te se brojke ipak nisu odrazile na turističku sezonu u našem gradu. Naprotiv, najnoviji podaci Turističke zajednice Grada Zadra govore o izvrsnim turističkim rezultatima ostvarenim u prvoj polovici kolovoza.

Petak, Svibanj 15, 2020 13:15

Gradski vijećnik SDP-a Daniel Radeta prije mjesec dana javno je prozvao direktora Turističke zajednice Grada, Marija Paleku, neka kaže kolika mu je plaća te »koliko posto se odrekao u korist proračuna«. Prozivka je uslijedila nakon što je Paleka SDP-ovu gradskom vijećniku, ali i predsjedniku Udruge iznajmljivača privatnog smještaja u Zadru, poručio da »netočnim informacijama obmanjuje javnost i uzrokuje pomutnju u ovom ionako vrlo osjetljivom razdoblju«.

Utorak, Prosinac 3, 2019 21:15

Članovi Turističkog vijeća i Nadzornog odbora Turističke zajednice grada Zadra na čelu s predsjednikom Vijeća, gradonačelnikom Brankom Dukićem, odazvali su se pozivu gospodina Juana Baliña, voditelja Odjela za inozemnu promociju i marketing Turističke destinacijske organizacije u Bilbau i posjetili taj baskijski grad u Španjolskoj koji je u protekla dva desetljeća doživio velik uspon na svjetskom turističkom tržištu.

Subota, Listopad 26, 2019 11:30

Povod razgovoru s Mariom Palekom, direktorom Turističke zajednice Zadra je približavanje kraja sezone, koja u Zadru na sreću ipak još traje, u kojoj je Zadar kontinuirano bilježio među najvećim stopama rasta u zemlji držeći svoje mjesto u Top 10 hrvatskih komercijalnih turističkih odredišta. Dodatni je povod bljesak Zadra na Danima hrvatskog turizma u Slavoniji s nominacijama za nagrade i nagradama.

Četvrtak, Rujan 19, 2019 16:18

Gradonačelnik Branko Dukić tijekom današnjeg  Aktualnog sata sjednice Gradskog vijeća nekoliko puta je izlazio na govornicu zbog iste teme - koncerta Rite Ore na Višnjiku koji je za oporbene vijećnike promašaj i debakl "težak" najmanje 800 tisuća kuna, koji zahtijeva odgovornost pa i smjenu predsjednika Turističke zajednice Grada Zadra Marija Paleke.

Stranice