uredenje

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Veljača 9, 2022 10:32

Park šuma Musapstan dobiva lagano uređenije i ljepše lice. Naime, šuma dobiva dodatni sadržaj za odrasle i djecu te trim stazu.
Hrvatske šume - Šumarija Zadar su tijekom 2021./2022. na području šumskog kompleksa Musapstan provodile radove izgradnje i uređenja »Poučne i trim staze s pratećim sadržajima«.

Subota, Siječanj 8, 2022 18:37

Radovi na zadarskoj rivi napreduju punom parom, a danas je ošao red na rušenje mula. Bager je iz mora izvadio komad betona jednako velik kao i sam bager, a kako je to sve izgledalo možete vidjeti u video u nastavku.

LINK:

 

 

 

 

Četvrtak, Siječanj 6, 2022 10:41

Najuređeniji vrt u Zadru, koji je u prosincu nagrađen priznanjem »Nasmiješeno sunce« je perivoj Vrulja, koji održavaju i o kojem se brinu zadarski Nasadi. Perivoj Vrulje iznimno je važan ne samo zbog svoje ljepote, već i zbog svog izvora vode. Kako je u Dalmaciji tekuća slatka voda rijetkost, ovaj perivoj ima veliku vrijednost zbog većeg broja vrulja na malom prostoru. One tvore potočiće koji se spajaju u jedan veći potok koji ne presušuje ni ljeti.

Petak, Prosinac 10, 2021 14:37

Nakon što je prije četrdeset godina prvi put otvorila vrata unutar bedema na pijaci, danas je zadarska ribarnica zasjala u obnovljenom izdanju. Uredna, unificirana, oličena, rasvjeta jača, a miris slabiji.
Čak sedam dana prije dogovorenog roka, u mjesec i par dana, Tržnica Zadar je završila radove. Požurili su, kako kaže direktor Tomislav Letinić, kako bi trgovci ulovili što više ovog, nešto većeg, prosinačkog prometa.

Utorak, Studeni 30, 2021 13:59

Izgradnja novog Studentskog doma, koji bi trebao pružiti smještaj za još gotovo 300 studenata, kako kažu iz Rektorata Sveučilišta u Zadru, realizira se prema planu.
Kako odgovaraju, uređenje okoliša, odnosno hortikulturno uređenje je projektna aktivnost povezana s gradnjom Studentskog doma i restorana i realizira se prema planu.

Utorak, Studeni 23, 2021 13:53

U luci Sali počeli su radovi unaprjeđenja lučke infrastrukture. Ukupna vrijednost projekta je 90.554.459,65 kn, 85% sufinancira se iz EU fondova, a 15% sufinancira Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.
- Projekt je uspješno započeo. Postavljaju se potrebne oznake. Ogradili su dio koji se radi i sve ide po planu, rekao je Zoran Morović, načelnik Općine Sali dodajući da rok nije dug s obzirom na obujam radova.

Srijeda, Studeni 17, 2021 12:45

Nova inicijativa Grada Zadra KVARTipo urodila je plodom. Građani su podnijeli čak 771 prijedlog malih komunalnih akcija. Zaprimanje prijedloga građana trajalo je dva tjedna. U odnosu na ukupan broj prijedloga, odličan je podatak da je tek 28 prijedloga nepotpuno zbog čega, nažalost, ne konkuriraju za financiranje.

Utorak, Studeni 2, 2021 13:54

Stanovnici Poluotoka odmah su se na početku pilot projekta Grada Zadra KVARTipo angažirali predlažući projekte za svoj kvart, koji se u sljedećoj godini mogu realizirati. Za područje Mjesnog odbora Poluotok predviđen je iznos sredstava od 240 tisuća kuna, a može se utrošiti za projekte obnove i razvitka komunalne infrastrukture te javnih površina.

Četvrtak, Listopad 28, 2021 12:42

Drita Dunatov, vijećnica Grupe birača, inače poznata kao zviždačica sa zadarske pijace, na jučerašnjem Gradskom vijeću u tijeku aktualnog sata rekla je kako imaju strašne probleme s radom na tržnici ispred robne kuće na Relji zbog građevinskih radova koji se tamo izvode.

Srijeda, Rujan 29, 2021 10:44

Na administrativnoj granici Briševa i Murvice, naselja u Općini Poličnik, uz južnu stranu županijske ceste Ž 6011, u tijeku su radovi na unutarnjem uređenju zgrade područnog objekta Murvica-Briševo s jaslicama. Riječ je o gotovo sasvim novom objektu, spoju novog dograđenog i postojećeg, u potpunosti rekonstruiranog objekta u sastavu Dječjeg vrtića Zvončići Poličnik.

Stranice