projekt

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Veljača 25, 2022 12:49

U Osnovnoj školi Šimuna Kožičića Benje u održana je treća u nizu radionica u projektu »RaSTEMo u znanosti«. Projekt predstavlja suradnju Centra izvrsnosti za fiziku Grada Zadra i Prirodoslovno-grafičke škole Zadar te je zamišljen kao niz od šest radionica različitih tema u periodu od šest mjeseci koje se provode u suradnji s dječjim vrtićima (kojima je osnivač Grad Zadar i drugih osnivača). Polaznice radionica su odgajateljice iz zadarskih vrtića.

Utorak, Veljača 1, 2022 13:43

Projekt »RaSTEMo u znanosti« predstavlja suradnju Centra izvrsnosti za fiziku Grada Zadra i Prirodoslovno-grafičke škole Zadar, a provodi se u suradnji s dječjim vrtićima u gradu Zadru, u obliku edukativnih radionica za odgojiteljice.

Petak, Siječanj 28, 2022 13:30

Projekt AktiBiz sada započinje s okupljanjem društvenih poduzetnika u jednu neformalnu mrežu okupljenu oko web stranice s ponudom proizvoda i usluga isključivo društvenih poduzetnika, a koju ćemo uskoro i javno predstaviti. Nadamo se da će kroz ovu inicijativu sve više ljudi prepoznati održivost ovakvog modela poslovanja i da će se sami odvažiti transferirati ili započeti svoj poduzetnički put u svijetu društvenog poduzetništva, kaže Danira Travica iz udruge Eko - Zadar koja i za 2022.

Četvrtak, Siječanj 27, 2022 13:59

»Oprezan danas, siguran sutra« novi je projekt kojeg od 1. siječnja ove godine provodi udruga Porat. Partneri na projektu su Zavod za javno zdravstvo Zadar te Dom za odgoj djece i mladeži. U godinu dana, koliko projekt traje, izvest će se razne aktivnosti: grupno savjetovanje mladih, preventivne radionice, istraživanja o ovisnosti, predavanja, kyudo treninzi i beatbox radionice.

Ponedjeljak, Siječanj 24, 2022 13:21

Kako je i obećao na početku svog drugog mandata, direktor Vodovoda Zadar Tomislav Matek, u velikoj je mjeri već ostvario zahtjevni projekt informatizacije sustava kako bi potrošači dobili što kvalitetniju uslugu. Naime, nakon povjerenog mu još jednog mandata u travnju 2020.

Petak, Siječanj 21, 2022 13:52 1

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero, kako objavljuje na svojim stranicama, privela je kraju provedbu projekta »Revitalizacija i povezivanje atrakcija Parka prirode Vransko jezero« u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija u okviru poziva »Promicanje održivog korištenja prirodne baštine u nacionalnim parkovima i parkovima prirode«. Projekt je završio s 31. prosincem 2021. godine.

Utorak, Siječanj 18, 2022 13:49

Naša budućnost usmjerena je na razvoj i primjenu vještina iz područja prirodnih, biotehničkih i tehničkih znanosti, odnosno STEM vještine.
Na početku provedbe EU projekta »darZa sySTEM – STEMiziraj se!« održan je radni sastanak partnera u projektu: Udruge za robotiku, inovativnost i kreativnost »ROBOTIC«, Sveučilišta u Zadru i Grada Zadra.

Ponedjeljak, Siječanj 17, 2022 13:24

Uskoro će i Pomorska škola Zadar zablistati u modernom, energetskom ruhu koje će im omogućiti uštedu od pola milijuna kuna godišnje.
Kako saznajemo od ravnatelja Marina Perinića, projekt energetske obnove izrađen je još 2016. godine, no tada nisu uspjeli aplicirati na EU fondove zbog registrirane gospodarske djelatnosti.

Srijeda, Siječanj 12, 2022 11:38

Žitelji Općine Ražanac (Ražanac, Radovin, Jovići, Rtina, Ljubač, Ljubački stanovi, Podvršje i Krneza) u novu godinu ušli su s proračunom teškim 19.449.175 kuna, što je za oko pet milijuna kuna više nego prethodne godine. Prema riječima općinskog načelnika Damira Jordana, koji je na toj dužnosti od svibnja prošle godine, iza njih je teška i turbulentna godina po pitanju financijskog stanja u općinskoj blagajni.

Ponedjeljak, Siječanj 10, 2022 12:17

Radoznali arheolozi, predvođeni studentom Pijom Dominesom Peterom, i dalje istražuju arheološke lokalitete na otoku Istu. Kao što smo pisali u više navrata, riječ je o prvom sustavnom istraživanju, a naši su otoci općenito slabo istraženi, premda bi arheolozima trebali biti itekako privlačni s obzirom na bogatstvo lokaliteta koje, odsječeni od svega, skrivaju.

Stranice