darija simunov

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Veljača 6, 2015 00:00

Srijeda, Siječanj 14, 2015 00:00

Darija Šimunov na operaciju mjehura u Graz odlazi za koji dan, potvrdila nam je njezina majka Tanja Jelušić.

- Svaki trenutak čekamo da nam jave točan datum, ali to će biti skoro, kroz najviše nekoliko dana, kazala je Jelušić.

Petak, Siječanj 2, 2015 00:00

Darija Šimunov u utorak je obavila posljednje preglede u klinici Ragniz u Grazu uoči operacije koju očekuje početkom siječnja.

Darijina majka, Tanja Jelušić, kazala je kako su pojedine pretrage bile neugodne, te je Dariji pozlilo.

- Rađene su joj pretrage ureodinamike, pojasnila je Jelušić, dodavši kako se točan termin operacije još uvijek ne zna.

Utorak, Prosinac 16, 2014 00:00

Zadranka Darija Šimunov koja je nedavno podignula na noge cijelu Hrvatsku uputivši apel za pomoć u prikupljanju sredstava za liječenje u inozemstvu, konačno bi trebala krenuti na toliko potrebnu  operaciju u Graz.

Ponedjeljak, Prosinac 1, 2014 00:00

Darija Šimunov, 28-godišnja Zadranka za koju se nizom humanitarnih akcija proteklih dana prikupljao novac kako bi otišla na operaciju u Graz, u Zagrebu se priprema za operativni zahvat.

Petak, Studeni 21, 2014 00:00

U srijedu navečer se u klubu Arsenal održao humanitarni koncert za Dariju Šimunov, kojim su klape Kontrada, Kalelarga, Kožino, Kaleta, Niko, Leut, Ultima (Murter), na humanitarnim koncertima neizostavni Ivica Ićo Sikirić i klapa Bibinje te klapa Sol, podržali akciju prikupljanja prijeko potrebnih novčanih sredstava za liječenje mlade Zadranke koja već godinama leži nepokretna.

Srijeda, Studeni 19, 2014 00:00

Večeras s početkom u 20 sati u Arsenalu će se održati večer zadarskih klapa. Riječ je o koncertu humanitarnog karaktera koji organizira Kulturno zabavna udruga Zara za oboljelu Dariju Šimunov.

darija_simunov
Petak, Studeni 14, 2014 00:00

U humanitarnoj akciji za Dariju Šimunov, 28-godišnju Zadranku kojoj je život ovisio, o njoj nedostižnih, 20 tisuća eura neophodnih za operaciju i liječenje u Grazu, jučer do 9.30 sati prikupljeno je 224.942,28 kuna.

Darija je od srca zahvalila svima koji su joj donacijom ili organizacijom prikupljanja pomoći, omogućili liječenje i možda čak i šansu da ponovno hoda, a dovoljno riječi hvale nije imala ni njezina majka Tanja.

Četvrtak, Studeni 6, 2014 00:00

Već pet i pol godina Zadranka Darija Šimunov prikovana je za krevet, a sada joj prijeti i otkazivanje bubrega. Jedini spas za ovu mladu Zadranku je liječenje, odnosno operativni zahvat u Grazu, na privatnoj klinici Ragnitz. To, međutim, košta 20 tisuća eura koje si ona ne može priuštiti budući da živi s majkom u gradskom stanu, od svega tri tisuće kuna mjesečno.

darija_simunov
Petak, Srpanj 27, 2012 00:00 1

- U ovom stanu koji smo namijenili Dariji Šimunov potrebno je napraviti neke preinake, popravke i slično, a postoji i dug prema Elektri od oko sedam i pol tisuća kuna. Kriza je, ali nastojat ćemo sve to riješiti što je prije moguće - kaže Pešut ističući kako je osoba koja trenutačno koristi taj stan suglasna s rješenjem koje je njegov ured osmislio za njega

Stranice