inspekcija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Kolovoz 11, 2018 13:57 1

Zbog obavljanja radova drobljenja građevinskog otpada  bez propisane dozvole, koji je izazvao podizanje prašine i smetnje stanarima okolnih zgrada, Inspekcija zaštite okoliša zaustavila je rad postrojenja u Murvičkoj ulici. Tamo je u tijeku ponovna izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa, koji je do temelja bio porušen nakon što je  11. rujna prošle godine poplava ozbiljno oštetila statiku objekta.

Utorak, Kolovoz 7, 2018 21:20

Dok turističke brojke govore o rastu i još jednoj rekordnoj sezoni, isto to ne govore i izdani računi. Primijetili su to i poreznici pa ovih dana provode pojačan nadzor fiskalizacije po obali, a kod ponovljenih prekršitelja i najtežih poreznih prekršaja spremni su i zapečatiti ugostiteljske i druge objekte usred sezone.

Petak, Rujan 29, 2017 14:45

U skladu s preuzetim obvezama Republike Hrvatske iz Sporazuma o subregionalnoj kontroli naoružanja (SSKN), prekjučer je inspekcijski tim Bosne i Hercegovine u pratnji promatrača Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS), pripadnika Oružanih snaga Austrije, proveo nadzor u vojarni "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku. Sporazum o subregionalnoj kontroli naoružanja (SSKN) je potpisan 14. lipnja 1996.

Utorak, Lipanj 27, 2017 00:00

Državni službenici, poreznici i inspektori su i prije dolazili na otok, ali koliko se ja sjećam, nikad ratnim brodom - načelnik Općine Sali Zoran Morović

ostrea_stankovci
Petak, Studeni 13, 2015 00:00 1

Zabrana rada nakon nadzora koji je proveden u rujnu i dalje je na snazi jer još uvijek nisu otklonjene utvrđene nesukladnosti, a za njihovo otklanjanje Ostrea ima rok do 30. studenoga

dom zdravlja_hitna pomoc
Petak, Listopad 2, 2015 00:00

Inspekcija utvrdila i to da sestre i vozači nemaju kompletirane uniforme, a bilo je govora i o pritiscima na djelatnike, poput onih da vozači Saniteta moraju voziti hitne slučajeve, što je posao djelatnika Hitne pomoći

renata bek_dom zdravlja_ravnateljica
Srijeda, Rujan 30, 2015 00:00 1

Pismo što su nam ga pokazali nije potpisano imenom i prezimenom, a radnici kažu da su na anonimnost bili prisiljeni zbog straha od otkaza. U dopisu potpisanom sa "djelatnici službe saniteta" navedene su ozbiljne optužbe na račun ravnateljice Bek

Petak, Travanj 24, 2015 00:00

Siromašna zadarska obitelj dobila je gradski stan na korištenje. Obzirom da je riječ o majci s više djece, Grad joj je na korištenje dodijelio trosobni stan u kojemu su godinama živjeli bez straha da će dospjeti na ulicu. A onda su se djeca poudala i oženila, a majka je "zaboravila" Gradu javiti da je ostala sama i nastavila je koristiti komforan trosobni stan.

Četvrtak, Veljača 26, 2015 00:00

Ante Barešić, direktor tvrtke AG Barešić & sinovi d.o.o. Drage i potpredsjednik HUP-Udruge malih i srednjih poduzetnika, jučer je u dvorani za sastanke Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Zadar, točno u "podne manje pet", održao konferenciju za medije na temu "Upravljanje i problematika čuvanja kamp kućica i brodica na zadarskom području".

Utorak, Prosinac 16, 2014 00:00

Članice udruge Roda uspjele su, nakon sastanka sa Sinišom  Vargom, ministrom zdravlja, dogovoriti obilazak i inspekcije rodilišta u  svim hrvatskim bolnicama. Inicijativa je pokrenuta nakon što su se na  pojedinim društvenim mrežama oglasile majke i s javnošću podijelile  svoja, većinom neugodna, iskustva poroda.

Stranice