volonteri

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Travanj 24, 2020 21:52

U teškim trenucima epidemije koronavirusom Gradskom društvu Crvenog križa Biograd na Moru došla je i druga donacija. Nakon što je što je ovdašnja pekara Duo Peka za najpotrebnije i starije u bivšoj općini Biograd donirala 4.360 uskrsnih pogača, prije nekoliko dana u režiji Ministarstva poljoprivrede iz Hrvatskog zagorja stigla je velika donacija mliječnih proizvoda.

Srijeda, Travanj 8, 2020 21:08

»Solidarnost na djelu« - prepoznatljiv je slogan, ali i naziv mnogih akcija u organizaciji i zadarskog Gradskog društva Crvenog križa, no danas, možda više nego ikada u svojoj povijesti, iz dana u dan se potvrđuje kako taj slogan doista nije puka parola, već stvarna solidarnost i humanost jer su volonteri Crvenog križa svakoga dana na terenu uključujući i subote i nedjelje.

Utorak, Siječanj 7, 2020 12:00

Otkako je prije godinu dana azil na Žmirićima preuzela Udruga za dobrobit i zaštitu životinja »Zadarske šapice« vidljivo je kako su došli sretniji dani za četveronožne ljubimce, koji više nisu zanemareni ni odbačeni.
Vrijedni tim kojeg čine pet djevojaka: Stella, Davorka, Irina, Sanja i Sandra, svakodnevno se brinu o 180 pasa, među kojima je čak 30 štenaca.

Ponedjeljak, Srpanj 22, 2019 11:53

Društvo Propela s partnerom EACTA - Europskom udrugom za kulturu, turizam i umjetnost uz financiranje Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike pokrenuli su projekt »Give me a hand - Daj mi ruku« kojim žele educirati 30-ak volontera koji bi sudjelovali na projektu Millennium jump te tamo primijenili stečena znanja za koja će biti educirani na dvodnevnom seminaru koji će se održati u Gradskoj knjižnici Zadar od četvrtka 25. do petka 26.

Utorak, Svibanj 28, 2019 17:04

Od 22. do 25. svibnja trajala je manifestacija "Hrvatska volontira" koja je i ove godine okupila brojne pojedince i organizacije, a sve s ciljem izgradnje bolje i snažnije zajednice. Upravo to naglašava i tema ovogodišnje, devete po redu, manifestacije koja glasi "Volontiramo = gradimo zajednicu u kakvoj želimo živjeti", a u koju se uključio i Zadar.

Četvrtak, Veljača 7, 2019 10:38

I ove godine volonteri će pomagati na Wings for Life World  Run utrci, svjesni svoje važnosti u ovom plemenitom projektu i ponosni  što su dio nečeg tako velikog...

Petak, Siječanj 11, 2019 14:42

Za sada nismo imali poziva i nije bilo potrebe da naš  interventni tim izlazi na teren. No, ukoliko se ukaže potreba, mi  smo kao i uvijek do sada spremni "u roku odmah" otići do onih kojimu je pomoć potrebna. Mi, u zadarskom Crvenom križu, imamo  zaposlenu osobu koja je zadužena za rad i koordinaciju s volonterima i kad se dogodi neka izvanredna situacija, onda naši volonteri  odlaze ne teren. Posljednji takav slučaj imali smo prošle zime i to u  gradu.

Srijeda, Listopad 31, 2018 20:08

Nakon što su jučer iz Zadarskog azila poslali apel zbog posljedica nevremena u kojima je padalo drveće te su oštećeni boksevi s psima u samo jednom danu odazvali su se mnogi i sanirana je većina štete. Iz azila zahvaljuju gradonačelniku Branku Dukiću, pročelniku Robertinu Dujeli te savjetniku gradonačelnika Tihomiru Bakariću na urgiranju kod firme “Nasadi” uz čiju je pomoć problem riješen.

Četvrtak, Srpanj 12, 2018 20:47

Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru uz potporu Općine Pašman u sklopu programa "Crveni križ u plavom okviru" provelo je eko akciju čišćenja uvale u naselju Mrljane na otoku Pašmanu. More u Mrljanima, otočko naselje koje odlikuju prekrasne prirodne plaže i uvale, odsad je kristalno čisto.

Ponedjeljak, Svibanj 28, 2018 21:30

Prije priprema za sljedeću veliku utrku Wings fot Life World Run,  za koju se nadamo da će opet startati iz Zadra, iz organizacije ove veličanstvene utrke poslali su video zahvale svim djelatnicima i volonterima organizacije koji su stvarali ovu utrku i poslali najljepšu moguću sliku iz Zadra u svijet. 

Stranice