nadbiskup zelimir puljic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Svibanj 1, 2020 10:51

Priopćenje nadbiskupa Želimira Puljića, predsjednika HBK, glede pridržavanja mjera u sprječavanju pandemije koronavirusa prenosimo u cijelosti.

Četvrtak, Travanj 23, 2020 22:02

Zadarski nadbiskup mons. dr. Želimir Puljić, u utorak, 21. travnja, posjetio je Stožer civilne zaštite Zadarske županije. Na susretu u domu Županije susreo se sa zadarskim županom Božidarom Longinom koji je na početku izrazio dobrodošlicu i zahvalio nadbiskupu na dolasku, te predstavio članove županijskog Stožera. Zamolio je članove neka kratko izvijeste o stanju u Zadarskoj županiji u onim sektorima za koje su zaduženi.

Subota, Ožujak 14, 2020 11:18

Zadarski nadbiskup msgr. Želimir Puljić obratio se kleru i vjernicima Zadarske nadbiskupije. Njegovo pismo prenosimo u cijelosti.

I. Molitva Bogu i njegovim miljenicima

Nedjelja, Rujan 1, 2019 08:00

U dvorani pastoralnog centra župe Uznesenja Blažene Djevice Marije na Belafuži u Zadru održani je jučer 43. Katehetski dan Zadarske nadbiskupije. Ovogodišnji katehetski dani okupili su svećenike, redovništvo, bogoslove, vjeroučitelje i župne katehete Zadarske nadbiskupije.
Susret je započeo u 9.30 sati molitvom Srednjeg časa, nakon čega je nadbiskup Želimir Puljić pozdravio okupljene.

Srijeda, Kolovoz 28, 2019 09:46 1

Zadarski nadbiskup Želimir Puljić sastao se s kancelarom Križevačke eparhije i biskupskim tajnikom, Livijom Marijanom, te postigao dogovor oko sankcija što mu ih je nedavno izrekao. Naime, kako je Puljić i tražio, Livio Marijan ispričao se zbog svoje izjave o odnosu Nadbiskupije prema otocima kojih je smatrao zanemarenim u odnosu na kopnene župe te je nadbiskup ovih dana izrečene sankcije i ukinuo.

Utorak, Svibanj 21, 2019 11:26

A pri izboru (kandidata na izborima za Europski parlament, op.a.) dobro je slijediti onaj mudri savjet iz Biblije, pa birati ljude  sposobne, bogobojazne i pouzdane, rekao je, između ostalog,  predsjednik HBK-a i zadarski nadbiskup Želimir Puljić prije nekoliko dana na  58. redovnom plenarnom zasjedanju Sabora Hrvatske biskupske konferencije, osvrnuvši se na skorašnje europske izbore.

Ponedjeljak, Travanj 22, 2019 10:36

Uskrsnu misu u katedrali Sv. Stošije predvodio je zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Petak, Ožujak 1, 2019 11:13

Mons. Želimir Puljić, kao pastir Zadarske nadbiskupije u kojoj se u četvrtak 28. veljače u Pagu dogodio užasan zločin oca prema svojih četvero djece, zgrožen tom tragedijom koja je pogodila cijelu Hrvatsku, u izjavi za HKR je rekao:

Utorak, Prosinac 25, 2018 12:08

Nadbiskup zadarski Želimir Puljić na Božićno jutro uputio je vjernicima rimokatoličke vjere Božićnu čestitku.

Petak, Prosinac 21, 2018 13:25

Zadarski nadbiskup mons. Želimir Puljić uputio je danas tradicionalnu božičnu čestitku svim vjernicima Zadarske nadbiskupije.

Čestitku prenosimo u cijelosti.

Stranice