vrtici

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Ožujak 2, 2019 20:42

Male maškare i njihove tete-odgojiteljice iz Dječjeg vrtića Zlatna luka iz Sukošana i Područnog vrtića u Debeljaku nastavile  su dugogodišnju tradiciju i ljubav prema starim običajima.

Naime, sukošanske maškare traju neprekidno desetljećima, među  najbrojnijima su Dalmaciji. Gotovo da i nema Sukošanca koji nije bio u  maškarama, a mnogi su i dobitnici nagrada diljem Lijepe Naše.

Utorak, Veljača 26, 2019 14:59

Male maškarice jutros su zavladale gradom na još jednom Karnevaliću 057, drugom po veličini dječjem karnevalu u Hrvatskoj. Branimirovu obalu, Narodni trg, potom i Kalelargu i Forum okupiralo je oko 700 djece iz 16 vrtića iz Zadra, Kali, Kukljice, Zemunika i Sv. Filipa i Jakova te iz jedne područne škole iz kvarta koji je poznat po maškarama. Bili su to simpatični Puntamiški poštari iz Područne škole Puntamika Osnovne škole Šimuna Kožičića Benje.

Četvrtak, Listopad 18, 2018 10:40

Vijećnik HNS-a Kristijan Kovačević postavio je na Aktualnom satu Gradskog vijeća pitanje o neupisanoj djeci u vrtiće baratajući s brojkom koja se pojavila nedavno u medijima, a to je 400 neupisane djece.

Kovačevića je zanimala kolika je stvarna brojka, kao i je li gradonačelniku neugodno slušati o toj sramoti i problemima mladih u gradu Zadru koji se ne rješavaju već godinama pa tako ni u njegovom mandatu?

Nedjelja, Listopad 14, 2018 20:18

Regionalni koordinator Zadarske županije ZADRA NOVA i dalje kontinuirano provodi čitav niz aktivnosti s ciljem pripreme i provedbe razvojnih projekata od interesa za ujednačeni socijalni i gospodarski razvoj županije.

U proteklom periodu pripremili su projekte za ustanove predškolskog odgoja i obrazovanja i osnovne škole Zadarske županije, a koji su prihvatljivi za financiranje iz Europskog socijalnog fonda.

Petak, Rujan 7, 2018 22:00

Dosta polemike vodilo se i oko prijedloga izmjena plana za područje  predškolskog odgoja i školstva. Ta proračunska stavka uvećana je za jedan milijun, a pročelnik Joso Nekić pojasnio je kako se taj iznos odnosi  na povećanje izdataka za plaće odgojitelja, nakon što je nedavno sa sindikatima potpisan Kolektivni ugovor.

Srijeda, Lipanj 27, 2018 13:12

Suprug i ja šokirani smo i ljuti jer nam mlađi sin, koji će u jesen puniti godinu i tri mjeseca, nije dobio mjesto u jaslicama, a imamo već jedno dijete koje ide u gradski vrtić. Prema svim kriterijima imamo 95 bodova i nismo dobili mjesto u vrtiću, što zaista nismo očekivali, posebno ako se uzme u obzir činjenica da nam starije dijete već ide u gradski vrtić, rekla nam je jučer jedna majka čiji su podaci poznati redakciji, ali koja nije htjela javno iznijeti svoj identitet.

Utorak, Lipanj 12, 2018 11:26

Više od 9 milijuna kuna dobit će općine i gradovi iz Zadarske županije iz natječaja Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku za poboljšanje uvjeta u vrtićima. Prema objavljenim rezultatima Poziva za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/dječjim vrtićima u 2018.

Petak, Listopad 9, 2015 00:00

Ta će dva vrtića imati minimalnu potrošnju energije. Do sada je jedini takav vrtić izgrađen u Koprivnici. Povući ćemo sredstva iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a u pripremi je "papirologija" za kandidaturu kako bismo mogli povući sredstva i iz fondova EU-a - rekao je Kasap

Utorak, Srpanj 7, 2015 00:00

U dječjim vrtićima Sunce i Radost nije bilo mjesta za 143 mališana, jasličke i vrtićke dobi.

U dječjem vrtiću Sunce neupasno je ostalo 31 djete, od čega njih 17 jasličke, te 14 djece vrtićke dobi. Dvanaestero djece čiji su roditelji podnijeli prijavu za upis nije ispunjavalo uvjete upisa.

Stranice