pomorska skola zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Ožujak 10, 2015 00:00

Pomorska škola Zadar odabrana je da u svibnju ove godine u New Yorku na godišnjoj Međunarodnoj konvenciji kvalitete u centru Manhattana primi IQS nagradu. Nagradu u dvorani New York Marriott Marquis u centru Manhattana dodjeljuje BID grupa čija internacionalna aktivnost promovira kulturu kvalitete, inovacije i izvrsnosti, a Pomorsku školu Zadar odabrali su, kažu, prema kriteriju temeljenom na konceptima Potpunog upravljanja kvalitetom.

Nedjelja, Prosinac 7, 2014 00:00

Iako je bila subota ujutro, a k tome je padala i kiša, učenici Pomorske škole Zadar nisu se dali spriječiti u tradiciji koju ova škola slijedi već tridesetak godina. Predvođeni sv. Nikolom, pozavidan broj budućih mladih pomoraca promarširao je gradom prema zadarskoj rivi odakle su u more pustili vijenac za sve pomorce.

Utorak, Listopad 14, 2014 00:00

U organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje krajem proteklog tjedna u Dubrovniku je održan seminar nastavnika brodostrojarske skupine predmeta pomorskih škola na kojem su sudjelovala i dvojica profesora iz zadarske Pomorske škole Leonardo Šango i Jere Bilan.

Srijeda, Veljača 6, 2013 00:00

Riječ je o kadrovima koji bi u konačnici trebali raditi na naftnim platformama, a koji bi se školovali po programu koji je napravljen u Nigeriji - ravnatelj Pomorske škole Svetko Perković

Srijeda, Prosinac 7, 2011 00:00

Zadarska Pomorska škola predložena je za dobitnika Godišnje nagrade za uspjeh Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, a ravnatelj Svetko Perković nagradu je preuzeo upravo jučer na Mornarski dan

Subota, Listopad 16, 2010 00:00

Svake godine posjećujemo Dom Sveti Frane i tako ćemo nastaviti i kad završimo školu. Svi su prijateljski raspoloženi, vlada dobra atmosfera, institucija je lijepa i drago nam je da se ljudi koji rade u Domu jako dobro brinu za korisnike. Lijepo je pomagati, rekli su učenici Mate Hordov i Miro Kaleb

Petak, Listopad 1, 2010 00:00

Nakon četrdeset dugih godina jučer su se u prostorima Pomorske škole Zadar susreli maturanti brodostrojarskog smjera generacija 1969./70. Prije ovog susreta vidjeli su se na desetoj i 25. godišnjici mature. Generacija 1970. godine bila je po riječima njihova tadašnjega razrednika veoma uspješna. Nisu izostajali, poštovali su svoje profesore i, iako ocjene nisu svaki put bile najbolje, uvijek su bili izuzetno marljivi.