obrovac

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Listopad 5, 2021 13:40

U Obrovcu je u petak 1. listopada održana treća i ujedno završna, večernja izložba fotografija „Tri mora kroz fotoobjektiv" u sklopu projekta Očuvanje Tradicije Akvakulture i Ribarstva Novigrada, Obrovca i Starigrada (OTARNOS).

Nakon uspješno postavljenih izložbi u Novigradu i Starigradu, unutarnje dvorište Srednje škole Obrovac u Obrovcu, poslužilo je kao izvrsna kulisa za treći postav izložbe, čiji su morski motivi ovaj put privukli znatiželjnike Obrovca i okolice.

Srijeda, Rujan 29, 2021 13:08

 U organizaciji Srednje škole Obrovac na Žegarskom polju održani su 7. Memorijali kup Mirsije Tokić te 20. otvoreno prvenstvo Dalmacije. U ovim natjecanjima u raketnom modelarstvu sudjelovalo je ukupno 45 mladih raketara iz sljedećih klubova I škola: OŠ Kman-Kocunar, Split, ZTD Sinj, AK Međimurje, Čakovec, AAD Zadar, KMT Punta, OŠ J. Pupačić Omiš, OŠ Don Lovre Katić, Solin, ARAK Dubrava, Zagreb, ZTK Split, OŠ Split 3, Split, KTKG Garešnica, UTK Faust Vrančić, Obrovac i KMT SŠ Obrovac.

Utorak, Rujan 28, 2021 14:16

Zajedno s partnerima Općinom Novigrad i Srednjom školom Obrovac, Društvo istraživača 20.000 milja poziva na treću, završnu izložbu fotografija »Tri mora kroz fotoobjektiv«, koja se održava u sklopu projekta Očuvanje Tradicije Akvakulture i Ribarstva Novigrada, Obrovca i Starigrada (OTARNOS).

Petak, Rujan 3, 2021 13:52

U velikoj dvorani Doma kulture u Obrovcu održana je uvodna konferencija projekta pod nazivom Centar za pružanje usluga u zajednici Tereza koji je sufinanciran iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u sklopu poziva Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije – druga faza.
- Riječ je o iznimno važnom projektu za Grad Obrovac i Zadarsku županiju, kazao je dr. Ante Župan, gradonačelnik Obrovca.

Subota, Lipanj 19, 2021 13:32

Marin Klanac je novi-stari predsjednik Gradskog vijeća Grada Obrovca. Tako su rezultatom 9:2:2 odlučili gradski vijećnici u novom sazivu GV-a.
- Od svih vijećnica i vijećnika u našem Gradskom vijeću očekujem konstruktivan rad i zalaganje za dobrobit svih naših građana, kako u Obrovcu, tako i u svim gradskim naseljima, na upit Zadarskog lista odgovorio je Marin Klanac.

Petak, Lipanj 18, 2021 09:23 2

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta proveli su kriminalističko istraživanje nad 64-godišnjim državljaninom Lihtenštajna, kojeg se sumnjiči za krivotvorenje novca.

Naime, jučer prijepodne osumnjičeni je na obrovačkom području došao u poslovnicu banke te pri mijenjanju raznih stranih valuta u opticaj stavio i krivotvorene novčanice američkih dolara, koje je pokušao razmijeniti.

Ponedjeljak, Lipanj 7, 2021 13:15

U Srednjoj školi Obrovac je uz poštivanje svih epidemiloških mjera otvorena izložba fotografija polaznika radionice koju je organizirala udruga »Foto video film atelje« iz Karina pod vodstvom fotografa Marija Vukelića.
U radu ove foto radionice sudjelovale su i tri obrovačke maturantice - Matilda Vrkić, Petra Karamarko i Nika Klanac, te su se na izložbi među ostalim fotografijama našle i po dvije fotografije svake od njih.

Utorak, Svibanj 18, 2021 10:10

Završen je prvi krug lokalnih izbora, prebrojeni su glasački listići. Od šest gradova u Zadarskoj županiji u Biogradu na Moru, Ninu, Obrovcu i Pagu izbrana je nova-stara gradska vlast, dok će birači iz Zadra i Benkovca u drugom krugu krajem svibnja na Dan državnosti odlučivati o gradonačelniku u slijedećih četiri godine.

Petak, Svibanj 14, 2021 10:00

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković jučer je bio u Zadarskoj županiji kako bi iskazao podršku HDZ-ovim kandidatima na lokalnim izborima, načelnicima i gradonačelnicima te zadarskom županu Božidaru Longinu.
- Ovdje u Obrovac došao sam dati snažnu potporu našem kolegi dr. Županu s kojim već dugi niz godina surađujem, s kojim se dugo poznajem i znam da ozbiljno i odgovorno upravlja Obrovcem, kazao je Jandroković.

Četvrtak, Travanj 29, 2021 15:10

Nakon više od 40 godina od izgradnje ceste od Obrovca preko Žegara i Ervenika prema Kninu završeni su radovi na rekonstrukciji oko 1,5 kilometara dionice županijske ceste Ž6025, od Kaštel Žegarskog do granice k.o. Ervenik, koja je više od četiri desetljeća bila makadamski put.
Projekt rekonstrukcije izravnog spajanja Zadarske sa Šibensko-kninskom županijom je izradila tvrtka Via factum d.o.o. Biograd na Moru, a izvođač radova bila je tvrtka Kruševo - Put d.o.o. iz Smilčića.

Stranice