obnova

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Ožujak 9, 2022 13:13

Sukladno ciljevima Razvojne strategije Zadarske županije, a radi poboljšanja dostupnosti lokalne infrastrukture Zadarska županija pokreće Program za financiranje uređenja i opremanja dječjih igrališta iz Proračuna Zadarske županije za 2022. godinu. Uređenjem dječjih igrališta osigurat će se kvalitetan prostor za druženje djece i odraslih, a djeca će imati siguran prostor za igru.

Subota, Veljača 12, 2022 12:00

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture radi na projektu rekonstrukcije kolodvora u Zadru, Biogradu, Benkovcu i Obrovcu. Obnova će se provoditi u suradnji s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, a za projekt će se osigurati sredstva europskih fondova.

Petak, Veljača 11, 2022 14:14

Mladen Pešić, ravnatelj Međunarodnog centra za podvodnu arheologiju, proveo nas je gradilištem kompleksa nekadašnje crkve i Samostana sv. Nikole u Zadru uz detaljno informiranje i najavljivanje multifunkcionalnog prostora koji će biti izniman doprinos turističkoj ponudi Zadra, ali i vrijedna nadogradnja edukacijskih sadržaja za sve zainteresirane.

Petak, Siječanj 21, 2022 13:52 1

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero, kako objavljuje na svojim stranicama, privela je kraju provedbu projekta »Revitalizacija i povezivanje atrakcija Parka prirode Vransko jezero« u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija u okviru poziva »Promicanje održivog korištenja prirodne baštine u nacionalnim parkovima i parkovima prirode«. Projekt je završio s 31. prosincem 2021. godine.

Utorak, Listopad 5, 2021 09:26

Kao najveće potpuno integrirano sveučilište u Republici Hrvatskoj, Sveučilište u Zadru se, za potrebe izvođenja nastavnih i znanstveno-istraživačkih aktivnosti, suočava s problemom nedostatka prikladnog i površinom dostatnog prostora za primjereno obavljanje svakodnevnih aktivnosti na odjelima društvenih i humanističkih znanosti za psihologiju, sociologiju, lingvistiku te etnologiju i antropologiju.

Petak, Listopad 1, 2021 12:57

Općinsko središte Ražanac, malo primorsko naselje smješteno na južnoj strani Podvelebitskog kanala, živi ponajviše od mora i turizma te se kontinuiranu ulaže u ljepši izgled mjesta i potrebne sadržaje za bolji život mještana.

Srijeda, Rujan 1, 2021 12:40

Građevinski radovi na obnovi kompleksa nekadašnje crkve i Samostana sv. Nikole u Zadru idu svojim tijekom i nastavljeni su i tijekom ljetnih mjeseci.
Mladen Pešić, ravnatelj Međunarodnog centra za podvodnu arheologiju, rekao je da je bunker uklonjen te da su na tom dijelu obavljena arheološka istraživanja kao i ispitivanja čvrstoće tla, a provodi se i konstantni arheološki i konzervatorski nadzor nad izvođenjem ostalih radova.

Petak, Kolovoz 20, 2021 14:09 2

Turistička zajednica Općine Novigrad izvijestila je na Facebooku kako su u tijeku određene aktivnosti za sprječavanje daljnjeg propadanja kapele sv. Nikole, mjesnog povijesnog spomenika.

Četvrtak, Kolovoz 19, 2021 12:30

Projekt obnove Providurove palače, kojim će se finalizirati predstavljanje monumentalnog kulturnog kompleksa Kneževe i Providurove palače na samom je kraju. U Providurovoj se palači obavljaju zadnji radovi, nakon kojih slijedi opremanje prostora i skoro useljenje nekoliko kulturnih institucija, koje će na istom mjestu nuditi širok spektar kulturnih i društvenih sadržaja.

Petak, Kolovoz 13, 2021 13:23

Tvrtka Strabag iz Zagreba dobila je posao rekonstrukcije zgrade stare Tehničke škole za potrebe Sveučilišta u Zadru. Iako je Strabagova ponuda bila najjeftinija od šest ponuda, koje su pristigle na natječaj, i dalje je izvan predviđene vrijednosti radova od 25.960.000 kuna bez PDV-a. No, Sveučilište je osiguralo novčana sredstva za razliku koju treba podmiriti.
Rektorica Sveučilišta u Zadru Dijana Vican potvrdila nam je kako je izabran spomenuti izvođač radova.

Stranice