most

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Svibanj 9, 2021 11:42

Kandidati na lokalnim izborima imali su jučer, zadnje subote uoči njihova održavanja puno sreće s vremenom, što je onima koji su se predstavljali Zadranima omogućilo da to učine na svojim štandovima na Narodnom trgu. Svim doista brojnim prolaznicima na štandovima su se nudili promidžbeni materijali, kao i moguća čašica razgovora s predstavnicima političkih stranaka, koalicija i kandidatima za gradonačelnika, župana, Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu.

Nedjelja, Travanj 25, 2021 12:10

Predstavnici županijskoga ogranka Mosta družili su se u subotu s građanima na glavnom zadarskom trgu, skupljali su potpise i dijelili sadnice cvijeća.
Potporu kolegama došao je dati i potpredsjednik Mosta Nikola Grmoja, koji nam je prokomentirao planove stranke za Zadarsku županiju i nemili događaj koji se u petak dogodio na glavnom trgu u Zagrebu.

Petak, Travanj 9, 2021 14:30

Danas je na brodu "Leut" kraj zadarskog mosta, MOST predstavio svoje kandidate za zadarskog gradonačelnika dr. Radu Škaricu i za župana dr. sc. Đanija Bunju. Predstavljanju su nazočili i kandidati za zamjenika gradonačelnika i župana ove političke opcije - Mladen Malta i Ivan Matić. Ovom je prilikom predstavljen i nacrt MOST-ova izbornog programa nazvan "6x152".

Srijeda, Ožujak 10, 2021 12:29

Za uglednog zadarskog neurokirurga, dr. Radu Škaricu, nije se čulo od zadnjih lokalnih izbora kada je dobio visoko treće mjesto na čak dvije liste, onoj za Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu koalicije MODES-a i HSP-a.

Ponedjeljak, Studeni 16, 2020 15:59

Timu Mosta u Zadarskoj županiji prije nekoliko dana se pridružio sveučilišni profesor dr.sc. Đani Bunja, o čemu su, kako navode, s velikim zadovoljstvom izvijestiili iz ove političke stranke.
Istaknuli su kako je Bunjin dosadašnji politički put kao nekadašnjeg dožupana Zadarske županije bio obilježen jasnom i nedvosmislenom borbom protiv korupcije i klijentelizma, a što je i jedna od temeljnih okosnica Mosta.

Nedjelja, Srpanj 5, 2020 23:32

Prvi izlazni rezultati na ovim parlamentarnim izborima u IX. izbornoj jedinici za MOST nezavisnih lista nisu donijeli promjenu u odnosu na rezultate iz 2016. godine. Iako priželjkuju dva, jedan mandat koji nositelju liste Miru Bulju osigurava još jedan mandat izvjesniji je.

Srijeda, Lipanj 17, 2020 16:27

Borba protiv korupcije i klijentelizma, pokretanje gospodarstva i bolji sustav obrazovanja ključne su točke izbornog programa “Hrvatska se budi” Mosta nezavisnih lista, koji su u srijedu predstavili čelnici stranke i neki od nositelja izbornih lista.

Četvrtak, Lipanj 4, 2020 16:19 1

Marjana Botić je nezavisna vijećnica u skupštini Zadarske županije, izabrana s liste Akcije mladih i Mosta.

„Nalazim se pokraj zgrade stare poliklinike koju je Zadarska županija prodala osobi koja se naziva kraljem vjetra. Ako se svi ne probudimo, zgrada po zgrada, vala po vala, zadnja tvornica, posljednji izvor vode - ostajemo bez svega. Ako vam je toga dosta, to se može i mora promijeniti, kazala je Botić u videu objavljenom na Facebook stranici Mosta.

Ponedjeljak, Svibanj 25, 2020 14:28

Sinoć u 20,11 sati u Zadru, 29-godišnji vozač je upravljajući VW Golfom (ZD) suprotno postavljenim prometnim znakovima, vozilom prešao preko gradskog mosta, krećući se s južne na sjevernu stranu, te se potom udaljio.

Četvrtak, Travanj 23, 2020 13:42 1

Županijska uprava za ceste Zadarske županije provodi zahtjevan projekt rekonstrukcije čeličnog mosta preko rijeke Karišnice i dijela lokalne prometnice L 63077, mosta koji spaja Donji Karin i Gornji Karin, nedaleko ušća rječice u Karinsko more i Franjevačkog samostana Blažene Djevice Marije.

Stranice