izlozba

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Srpanj 7, 2021 14:56

U ponedjeljak, 05. srpnja 2021. godine s početkom u 21 h u atriju Barokne kuće u Ninu otvorena je izložba »Fragmenti«- Dragana Jelavića, čime je službeno započelo Ninsko kulturno ljeto 2021.

Subota, Srpanj 3, 2021 11:47

U Arheološkom muzeju Zadar otvorena je izložba »Nin i novac - povijest kroz numizmatičke nalaze iz Nina od antike do novoga vijeka«.
Prilikom otvorenja izložbe okupljene je pozdravila voditeljica Odjela za marketing i odnose s javnošću Arheološkog muzeja Zadar Marina Brkić, a potom je izložbu predstavio autor Vladimir Kusik, kustos Arheološkog muzeja Zadar kojemu je ovo prva samostalna izložba.

Srijeda, Lipanj 30, 2021 14:30 1

U petak 02.07. na rtu Artić s početkom u 20 sati održat će se otvorenje izložbe fotografija i zapisa pod nazivom »Lovit ću zalaske...Izolirani mi, ti i ja i najljepši zalasci sunca«, autorice Ivane Kurta iz Zadra.

Subota, Lipanj 26, 2021 10:29

Gotovo 20 godina njezini »mornari«, »poljupci«, »otoci« i »gradovi« - njezine slike, krase ulice Zadra. Prepoznatljivi stil i motivi zadarske umjetnice Ane Kolege još jednom su dosegnuli pravi trenutak za samostalnu izložbu, ovoga puta pod aktualnom temom »Bili smo blizu, sve drugo je bilo daleko«. Izložba je otvorena u Kapetanovoj kuli, u prostoru Hrvatskog društva likovnih umjetnika Zadar.

Srijeda, Lipanj 23, 2021 13:23

Učenici Osnovne škole Petar Zoranić Nin, koji pohađaju nastavu u Područnoj školi Zaton, ovih dana su izložbom i predstavom otvorili ljetni program u mjestu. Marljivi učenici su sa svojim učiteljicama Martinom Jelenković i Anom Baradić, pripremili izložbu fotografija »Zaton u objektivu«, kojom su htjeli prikazati njima najdraže slike svoga mjesta. Pripremili su i igrokaz »Legenda o Grguru Ninskom«. Realizacija projekta je trajala četiri mjeseca.

Utorak, Lipanj 22, 2021 09:50

U organizaciji paške Turističke zajednice, Grada Paga i Društva paških čipkarica »Frane Budak« od 24. do 26. lipnja 2021. u gradu Pagu održat će se Dani paške čipke.

Subota, Lipanj 19, 2021 13:41

Učenici Osnovne škole Petar Zoranić Nin, Područne škole Zaton u suradnji s Turističkom zajednicom mjesta Zaton večeras u 19 sati pripremaju izložbu fotografija i predstavljaju interaktivni vodič o svom mjestu.

Utorak, Lipanj 15, 2021 09:11

Izložbom i performansom predstavlja se rezultat stručnih radionica u organizaciji Narodnog muzeja Zadar. Radionice su osmišljene za učenike Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar. Rezultat će biti predstavljen konceptualnom izložbom crteža i fotografija Od ideje do realizacije scenskog kostima i performansom Cirkus Parada, izvedbom interpretacije jedne scene iz predstave Parada u izvedbi Zadarskog plesnog ansambla Zadar kojom će se predstaviti kostimi oblikovani na radionici.

Subota, Lipanj 12, 2021 15:00

Sinoć je u zagrebačkom Bustan Baru održana dobrotvorna izložba umjetnika i dizajnera Maria Dobrečevića koji je sav prihod od prodaje odlučio darovati Parku prirode Vransko jezero.

Tom je prilikom ovaj mladi umjetnik koji se između ostalog bavi i dizajniranjem pametnog nakita izjavio kako je zadovoljan odazivom na izložbu što znači da su ljudi prepoznali dobrotvorni karakter izložbe, ali i kazao koja je svrha izložbe.

Četvrtak, Lipanj 3, 2021 11:25

Na samostalnoj izložbi umjetnika Ervina Kadića pod nazivom Tamna materija/Reljefna masa, čije otvorenje će se održati u Kneževoj palači u petak, 4. lipnja 2021. u 11 sati, predstavit će se ciklus umjetničkih radova nastalih na temelju kombiniranja elemenata monokromatskog slikarstva, op arta i geometrijske apstrakcije.

Stranice