eu

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Kolovoz 28, 2018 15:36

Potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Nabava novih autobusa za Liburniju d.o.o.“, održat će se u srijedu, 29. kolovoza u Gradskoj vijećnici Grada Zadra, s početkom u 11.00 sati.

Subota, Studeni 7, 2015 00:00

Nakon svake objave u medijima o milijardama eura bespovratnih sredstava koje su nam dostupne iz EU fondova, dobivamo niz upita o financiranju bespovratnim sredstvima, kaže Basa

tehnicka_skola
Petak, Rujan 5, 2014 00:00

Velika derutna zgrada stare Tehničke škole na odličnoj lokaciji na Poluotoku očito je osuđena na dugo čekanje svog novog ruha i funkcije. Poznato je da je dio zgrade dodijeljen Školi primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar, a drugi dio Sveučilištu u Zadru koje bi tamo preselilo svoj Odjel za psihologiju.

Nedjelja, Ožujak 23, 2014 00:00

Ured za informiranje Europskog parlamenta posjetit će od 27. do 29. ožujka gradove Zadar, Šibenik i Split u okviru institucionalne info-turneje na temu izlaska na izbore za Europski parlament koji će se u Hrvatskoj održati 25. svibnja 2014. godine. Ured će posjetom ovim trima dalmatinskim gradovima građanima i lokalnim medijima nastojat približiti nadolazeće europske izbore i problematizirati pitanje izlaznosti i građanske participacije.

Utorak, Studeni 26, 2013 00:00

Projekt "Kompetentni dionici - snažno partnerstvo" čiji je nositelj Zadarska županija s provedbom je započeo 1. listopada ove godine. Tim povodom jučer je u Velikoj vijećnici Doma županije odžana konferencija nakon koje je potpisan i partnerski ugovor, a osim Zadarske županije kao nositelja projekta, partneri u ovom projektu su Razvojna agencija Zadarske županije i Hrvatski zavod za zapošljavanje - Područni ured Zadar.

Petak, Listopad 18, 2013 00:00

Na glavnoj stranici Zadarske županiji, na ikoni natječaji za EU sredstva dostupni su svi otvoreni natječaji iz programa Unije. Primjerice i natječaj "Podrška ponudi i potražnji tržišta za financiranje socijalnog poduzetništva"

Srijeda, Srpanj 17, 2013 00:00

Centar za baštinu i Centar za mlade u eksvojarni Stjepana Radića u visokoj su pripremi, a spremaju se i Inteligentni prometni sustav (ITS), Sanacija i zatvaranje odlagališta komunalnog otpada Diklo, Odvodnja otpadnih voda Kožino - Petrčane, povećanje energetske učinkovitosti u javnim objektima, sve za strukturne fondove EU

Subota, Srpanj 6, 2013 00:00

Mjere za zapošljavanje u sklopu Europske garancije za mlade provodit će se na rok od šest mjeseci do godinu dana, a država će u sklopu njih sufinancirati plaće i prijevoz mladih koji će se zapošljavati na poslovima važnima za društvo

Stranice