grad pag

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Veljača 11, 2019 21:02

U gradskoj vijećnici Grada Paga održano je svečano potpisivanje Ugovora između Grada Paga i Ministarstva državne imovine o ustupanju na uporabu dvije nekretnine - tvrđave Fortica i kule Skrivanat te je Grad Pag stekao pravo upravljanja sa dva izuzetno vrijedna kulturna spomenika.

Četvrtak, Kolovoz 30, 2018 08:38

Nakon senzacionalnog pronaska olupina rimskog broda nedaleko Šimuna, Grad Pag se uključio u zaštitu tog lokaliteta. Kako je potvrdio gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić obavljeni su razgovori u Ministarstvu kulture RH te je dogovoreno kako će Grad Pag biti nositelj projekta zaštite lokaliteta, javlja Radio Pag.

ante fabijanic
Srijeda, Studeni 7, 2012 00:00

Fabijanić kaže kako je najbolje rješenje spora oko imovine komunalnog društva arbitraža jer obje strane imaju različito gledište na istu stvar. Gradonačelnik naglašava kako oni traže da se s Općinom Kolan podijele na isti način kao što su se podijelili s druge dvije otočne općine, imajući na umu spor oko zemljišta

audi
Petak, Veljača 24, 2012 00:00

Prema specifikacijama automobila naslućuje se kako bi to ponovno mogao biti audi