radovi

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Svibanj 11, 2021 12:19

Izgradnja novog studentskog doma, točnije studentske menze i paviljona, ide svome kraju. U tijeku su građevinsko-obrtnički radovi, radovi na izgradnji kolnog prilaza zgradi te radovi oko uređenja okoliša. Proveden je natječaj za opremanje studentske menze profesionalnom kuhinjom i linijom za posluživanje, a natječaj za opremanje zgrade namještajem i drugim inventarom završava u ovom mjesecu. Također, uskoro će biti otvoren natječaj za opremanje zgrade IT opremom.

Petak, Travanj 9, 2021 11:00

Projekti vrijedni više od 150 milijuna kuna trenutačno se provode na otocima Ugljan i Pašman. Tim povodom župan Longin sa suradnicima je posjetio otočne općine gdje je s načelnicima obišao neke od radova. Zadarski list je već izvijestio o posjetu otoku Pašmanu.

Utorak, Ožujak 30, 2021 11:45

Radovi u Ulici 2. zasjedanja ZAVNOH-a, između Ljepotice i Jazina, u punom su jeku. Radi se o izgradnji plinskog distribucijskog sustava grada Zadra, točnije spajanju Đačkog doma na EVN-ovu plinsku mrežu te o izgradnji ogranka za daljnji spoj u tijeku buduće rekonstrukcije Ulice Franje Tuđmana. Svakako prije rekonstrukcije Tuđmanove, ovi radovi moraju biti završeni, a očekuje se da će to biti do lipnja. Dotad je na tom raskrižju privremena regulacija prometa.

Srijeda, Ožujak 24, 2021 13:23

Povodom započetih radova, gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić, u pratnji pročelnika za prostorno uređenje i graditeljstvo, Darka Kasapa, pročelnika za EU fondove, Ante Ćurkovića i pročelnika Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, Robertina Dujele, obišao je gradilište kompleksa bivše crkve i Samostana sv. Nikole.

Ponedjeljak, Ožujak 15, 2021 14:19 3

Općina Sukošan provodi EU projekt izgradnje pet vidikovca s uređenjem prilaznih puteva, solarnom rasvjetom i edukativno-informativnim pločama te sa spravama za rekreaciju.
- Riječ je projektu vrijednom 3,5 milijuna kuna, koji u 100-postotnom iznosu financira EU, ističe zamjenik načelnika Filip Dražić dodajući kako će se tri vidikovca izgraditi na području Sukošana.

Srijeda, Veljača 17, 2021 11:02

U zadarskoj Poliklinici jučer su započeli radovi na uređenju novih prostora Zavoda za hitnu medicinu. Radove izvodi zadarska tvrtka Mozaik-PB, a budu li se oni odvijali u roku, Zavod će se preseliti već za oko tri mjeseca. Treba napomenuti kako uprava Zavoda ostaje na sadašnjem mjestu na Putu Murvice, s obzirom da je planirano da sve uprave županijskih ustanova budu objedinjene u drugoj zgradi.

Utorak, Veljača 9, 2021 14:21

Demografska revitalizacija je pitanje od najveće važnosti za opstanak i budućnost, kako Hrvatske tako i ravnokotarske Škabrnje, tragično stradale u Domovinskom ratu. Poglavito se to odnosi na stanove za obitelji, osobito mlade, i pronalaženju slobodnog zemljišta za stambenu izgradnju.

Utorak, Veljača 9, 2021 12:52

Izvođač radova na vodno-komunalnoj infrastrakturi na Bokanjcu i Novom Bokanjcu, Strabag, napravio je shemu prema kojoj će se odvijati radovi. Istovremeno će se raditi u četiri zone, a kako bi ljudi bili informirani na vrijeme te kako bi se lakše odvijao promet, donosimo raspored planirane dinamike najavljenih radova. Podijeljeni su u dvije faze.

U fazi 1 planira se raditi u Prilazu Andrije Konca od 3. ožujka, u Prilazu Josipa Torbarine te na Putu Vrela od 15. ožujka.

Utorak, Veljača 2, 2021 15:34

Ako ste možda proteklog vikenda prošetali gradom, onda ste sigurno ispred Providurove palače primjetili veliku dizalicu i upitali se - što se sada radi? No, riječ je o demontaži isto tako velike dizalice unutar ograde, uz pomoć koje se radilo na prvoj fazi nosive konstrukcije mosta koji će spajati Kneževu i Providurovu palaču.
Sad su u tijeku pripreme za drugu fazu radova.

Ponedjeljak, Veljača 1, 2021 15:24

Nedaleko od eksploatacijskih polja tehničkog građevnog kamena Busišta, zapadno od naselja Biljane Donje, u zadnjih nekoliko mjeseci i više je nego užurbano. Brojni radni strojevi svakodnevno dolaze i rade na nepreglednom gradilištu budućeg Centra za gospodarenje otpadom Biljane Donje, koji će se u konačnici, kad radovi završe, prostirati na gotovo 50 hektara!

Stranice