radovi

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Travanj 5, 2022 12:15

Iz Odvodnje d.o.o. je stigla obavijest za javnost o početku privremene regulacije prometa na području MO Bokanjac i MO Novi Bokanjac FAZA 1 I FAZA 2. Privremena regulacija započela je već jučer, a zbog dvije faze radova obuhvaćeno je nekoliko ulica.

Ulica obuhvaćena Privremenom regulacijom FAZA 1 prometa je:

- Ulica Put Vrela

Ulice obuhvaćene Privremenom regulacijom FAZA 2 prometa su:

- Ulica Grgura Budislavića

- Ulica Cerodole

Petak, Ožujak 18, 2022 14:42

Počeli su radovi na rekonstrukciji križanja Puta biliga i Ulice Hrvatskog sabora na Bilom brigu, prometne crne točke grada. Rušenjem zidova na parkiralištu uz cestu gdje će se proširiti buduća prometnica i ograđivanjem radi nove regulacije prometa, radovi su počeli prije dva dana, a na teren je stigla i teška mehanizacija.

Petak, Ožujak 18, 2022 08:30

Dio rive od gata do Morskih orgulja trebao bi biti završen i otvoren za šetače do 1. srpnja, dok će riva od gata do zgrade Sveučilišta i tijekom turističke sezone biti ograđena. S druge strane Poluotoka, rekonstrukcija zaobalnog dijela Liburnske obale trebala bi biti završena do 1. lipnja. Tako doznajemo od Đonija Štambuka, privremenog ravnatelja Lučke uprave Zadar, koji nam je ispričao dinamiku radova na cjelokupnom projektu.

Petak, Ožujak 4, 2022 12:03

U Zadru je u srijedu održan radni sastanak o napretku radova na županijskom Centru za gospodarenje otpadom Biljane Donje. Uz direktora Fonda Sinišu Kukića i suradnike, na sastanku su sudjelovali i župan Zadarske županije Božidar Longin, gradonačelnik Zadra Branko Dukić, zamjenik gradonačelnika Benkovca Tomislav Klarica, direktor Centra za gospodarenje otpadom Dino Perović te predstavnici izvođača, nadzora i tehničke pomoći.

Srijeda, Ožujak 2, 2022 12:54

Radovi na rekonstrukciji Ulice dr. Franje Tuđmana napreduju planiranom dinamikom. Nakon odobrenja produžetka roka za dva mjeseca, dinamika se ponovno uspostavila te radovi teku bez većih problema, poštuju se obveze i dinamički plan. Potvrdio nam je to i Josip Milić, voditelj Odsjeka za pripremu i provedbu EU projekata.

Srijeda, Veljača 23, 2022 13:33

Nakon što su nositelji projekta izvršili pritisak na izvođača radova na aglomeraciji Cjeline Zadar, radnici i bageri su se pomalo vratili na teren. Početkom godine su radovi bili usporili, zbog problema koje je imao izvođač njemačka tvrtka Ludwig Pfeiffer Hoch-und Tiefbau GmbH & Co. Naime, kako je istaknuto sredinom siječnja, prema informacijama nositelja projekta, Odvodnje d.o.o.

Srijeda, Veljača 23, 2022 08:33

Nakon što su dovršeni radovi Hrvatskih šuma na uređenju šume Musapstan, danas su započeli i radovi na izgradnji barijera za sprječavanje ulaska automobila kako bi se na taj način onemogućilo nelegalno bacanje otpada.

Utorak, Veljača 22, 2022 13:00

U sklopu EU projekta »Implementacija pametnih prometnih rješenja upotrebom novih tehnologija te IKT Zadar Urban Mobility 4.0 (ZUM 4.0)« do sada je ugrađeno otprilike 350 parkirnih senzora u Zadru. Realizacijom projekta ZUM 4.0 i početkom postavljanja parkirnih senzora na 1000 parkirnih mjesta, Grad Zadar realizira jednu od najvažnijih projektnih komponenti za budućnost pametnog upravljanja prometom.

Utorak, Veljača 22, 2022 08:50

»Vidljivi« radovi na pročišćivaču otpadnih voda na Smiljevcu trebali bi početi u ožujku, nada se Grgo Peronja, direktor Odvodnje.

Srijeda, Veljača 16, 2022 10:31

Na više lokacija u općini Vrsi, djelatnici komunalne tvrtke Vrsi infrastruktura vrijedno rade na uređenju i izgradnji komunalnih objekata i infrastrukture. Građevinski zahvati izvode se i na mjesnom groblju u Vrsima, koje je 2019. godine prošireno. Izgrađeno je 98 novih grobnica i površina groblja je danas nešto manja od deset tisuća kvadratnih metara. Trenutno se radi na proširenju potpornog zida te na pripremi terena za nove grobnice, koje će se u budućnosti graditi prema nužnosti.

Stranice