gradska knjižnica zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Travanj 15, 2021 11:14

U Gradskoj knjižnici Zadar jučer je predstavljen projekt »Uključi se knjigom«. Gradska knjižnica Zadar i Agencija za razvoj Zadarske županije Zadra Nova, s partnerima Gradom Ninom, općinama Poličnik, Preko i Galovac, te udrugom HVIDR-a Zadar, počinje s dvogodišnjom provedbom projekta, koji za cilj ima proširenje usluga za korisnike Gradske knjižnice Zadar koji posjećuju bibliobusna stajališta, s naglaskom na posebno osjetljive skupine korisnika usluga knjižnice.

Utorak, Travanj 13, 2021 10:14

Jučer je u Gradskoj knjižnici Zadar otvorena izložba fotografija »Vrišteće dalmatinske tišine« zadarske umjetnice Tanje Belić. Otvorenje nije bilo klasično, zbog poštivanja epidemioloških mjera, a video izložba fotografija nastalih na jutarnjim lutanjima obalama, pjeskovitim plažama, u mjestima Zadarske županije postavljena je na ulaznom dijelu Gradske knjižnice Zadar gdje će je građani moći pogledati do subote, 17. travnja.

Nedjelja, Travanj 11, 2021 11:30

Udruga Zadarski pisci u li.Baru u atriju Gradske knjižnice ugostila je književnicu Koranu Serdarević koja je predstavila novu knjigu, zbirku priča »Gušterov rep«.

Ponedjeljak, Travanj 5, 2021 13:33

Udruga Zadarski pisci u li.Baru u atriju Gradske knjižnice u petak, 9. travnja, ugostit će književnicu Koranu Serdarević koja će predstaviti novu knjigu, zbirku priča "Gušterov rep"!

Četvrtak, Travanj 1, 2021 13:58

U sklopu manifestacije Zadar čita, Gradska knjižnica Zadar pozvala je djecu u dobi od 8 do 14 godina da osmisle i izrade straničnik prema motivima iz bogatog svijeta bajki te se pridruže izazovu. Izazov je trajao u razdoblju od 1. do 20. ožujka 2021., a pristiglo je 61 likovno rješenje inspirirano motivima iz različitih bajki.

Utorak, Ožujak 30, 2021 12:00

Gradska knjižnica Zadar u 2021. dobit će čak dva proširenja. Prvo, planirano za proljeće, jest u Providurovoj palači. Radi se o nekih 200 metara kvadratnih u obliku slova L u prizemlju građevine u njezinom kutu koji gleda prema »Koloni«, a točan datum preseljenja još nije poznat, no iz Gradske knjižnice nadaju se da će to biti skoro, a i građani željno očekuju povratak Gradske knjižnice na Poluotok.

Srijeda, Ožujak 3, 2021 14:15

Program »Besplatna pomoć u učenju za djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja« dugogodišnji je program Gradske knjižnice Zadar osmišljen tako da volonteri pomažu učenicima u učenju i svladavanju školskog gradiva.

Utorak, Ožujak 2, 2021 13:54

Gradska knjižnica Zadar jučer je obilježila svoj dan. Naime, od ove godine obilježava svoj dan 1. ožujka u spomen na početak rada Knjižnice na trenutnoj lokaciji 1999. godine. Tim je povodom u ulaznom dijelu Središnje knjižnice organizirana videoizložba uvaženog zadarskog i državnog konzervatora i povjesničara umjetnosti Miljenka Domijana naslovljena »Od oka k srcu - Biljezi sjećanja«.

Četvrtak, Veljača 4, 2021 10:36

Iz Gradske knjižnice Zadar dobili smo obavijest da osobe koje trenutno borave na području Zadarske županije, a stigle su iz mjesta i gradova Sisačko-moslavačke županije pogođenih elementarnom nepogodom potresa u prosincu 2020. godine, ostvaruju pravo besplatnog upisa u Gradsku knjižnicu Zadar u trajanju od 1 (jedne) godine.

Prilikom upisa potrebno je pokazati identifikacijski dokument, a ovo pravo moguće je ostvariti do 1. ožujka 2021. godine.

Subota, Listopad 5, 2019 19:33

Ženska klapa » Fjok« iz Glazbene škole »Blagoje Bersa« sa pjesmom »Lipe san ti govoila riči«, jučer je otvorila manifestaciju proslave Dana i 70. rođendana Gradske knjižnice Zadar. Ravnateljica Knjižnice, Doroteja Kamber- Kontić ovom prilikom je pozdravila sve nazočne te je istaknula kako je obilježavanje Dana knjižnice ove godine malo drugačije.

Stranice