upisi

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Rujan 15, 2019 10:34

Upisi djece u vrtiće još uvijek traju, tako da za sada nemamo pouzdanu informaciju je li i koliko je djece ostalo neupisano. Grad Zadar godinama kontinuirano vodi brigu o najmlađima i trudi se da se takve situacije što je moguće više - izbjegnu. Osim toga Grad Zadar je jedan od prvih gradova u Hrvatskoj koji je upravo zbog toga krenuo i u sufinanciranje privatnih vrtića. Uskoro bi se trebao otvoriti i vrtić na Višnjiku, čije je uređenje pri kraju i tamo će biti mjesta za 40-ak djece.

Srijeda, Rujan 11, 2019 11:07

Boksački klub Bandits Zadar ove će se subote, 14. rujna, u City Galleriji, predstaviti svim potencijalnim članovima. Upravo su u tijeku upisi pa će svi zainteresirani biti u prilici upoznati se s programom kluba, s mogućnostima upisa djece, kako one školske tako i one predškolske dobi, bit će to zapravo prilika da se klub prezentira u potpunosti.

Četvrtak, Srpanj 25, 2019 13:55

ZADAR - Završeni su upisi studenata u prvu godinu jednopredmetnih preddiplomskih sveučilišnih studija, integriranih jednopredmetnih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija te dvopredmetnih preddiplomskih sveučilišnih studija na Sveučilištu u Zadru u ljetnom roku.

Utorak, Rujan 25, 2018 14:25

Večeras Dragon teatar započinje sa satovima kazališne škole za djecu u 19:20 sati u dvorani Mjesnog odbora jazine II u Molatskoj ulici.

U posljednjih nekoliko godina polaznici Kazališne škole Dragon teatra zadarskoj publici prikazali su prave prestave u kojima su sudjelovali ne samo kao glumice i glumci, već i kao dizajneri svojih kostima.

Nedjelja, Srpanj 29, 2018 08:27

Iako su upisi u gradske dječje vrtiće završili početkom svibnja nakon čega je ostalo gotovo 500 neupisane djece, brojni roditelji imali su mogućnost žalbe na odluku, što je jedan dio njih i napravio.

Naime, kao što smo tada pisali, velik broj roditelja neupisane djece žalio se jer su, prema njihovim riječima, imali dovoljan broj bodova za upis, i nije im jasno zbog čega njihova djeca nisu upisana.

Nedjelja, Srpanj 22, 2018 20:53

Navala na MIOC, Gimnaziju Franje Petrića, već je aktualna nekoliko godina unatrag i još raste. Međutim, nevjerojatno je koliko se iz godine u godinu na upisima povećava broj odlikaša čime se pomiče i sam bodovni prag pa je postalo gotovo nemoguće upasti se osim ako nisi imao sve petice od 5. do 8. razreda, a pogotovo iz predmeta koji se boduju na upisu (poput matematike, hrvatskog i engleskog jezika i sl.)

Nedjelja, Srpanj 15, 2018 07:27

Na Sveučilištu u Zadru ove je godine moguće upisati sveučilišni preddiplomski studij sestrinstva. Za sve atraktivnije zvanje prvostupnika i prvostupnice sestrinstva, nakon kojeg je moguće upisati diplomski studij, može se prijaviti 30 europskih državljana i dvoje izvaneuropskih.

Petak, Lipanj 1, 2018 06:20

 Iako su upisi, odnosno prijave u prve razrede srednjih škola zapravo tek počele od 26. lipnja i traju zaključno sa 10. srpnja ove godine, već sada se vidi kako se povijest uporno ponavlja i kako je najveći pritisak na zadarske gimnazije.

Ponedjeljak, Srpanj 31, 2017 15:59

Nakon upisa studenata u prvu godinu redovitih i izvanrednih preddiplomskih sveučilišnih studija na Sveučilištu u Zadru u ljetnom roku, ostalo je slobodnih mjesta za upis pojedinih programa u drugom, jesenskom roku.

Četvrtak, Srpanj 13, 2017 20:00

Od redovitih studija, koji se upisuju na trošak Ministarstva, na Sveučilištu u Zadru još uvijek ima mjesta na studijima Njemački jezik i književnost, Talijanski jezik - prevoditeljski smjer, Grčki jezik i književnost te Latinski jezik i rimska književnost

Stranice