marko vucetic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Veljača 26, 2021 11:43

Osim HDZ-a i SDP-a niti jedna druga stranka nu Zadru još nije objavila imena svojih kandidata za gradonačelnika i župana. U tijeku su brojni pregovori, naravno, puni kalkulacija oko toga koji bi kandidat određenoj koaliciji donio više glasova i osigurao što veći broj mandata u Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini.

Srijeda, Veljača 17, 2021 09:00
Utorak, Veljača 16, 2021 15:42

Grad Zadar je danas jedna bolna, izigrana, besmislena i kruta kopija. On nije original, nije grad kakav bi trebao biti zbog toga što su mu oduzete emocije. Stoga je i moj motiv kandidature za gradonačelnika proizašao iz jedne ljutnje koja je motivirana, formirana i definirana mnogim primjerima. Uzmimo samo posljednji, Grad Zadar bira između linearnog akceleratora i pozajmice propalim klubovima iz kojih se kupuju Mercedesi. Grad je izabrao Mercedes umjesto zdravlja građana.

Utorak, Veljača 16, 2021 09:40

Gradski odbor SDP-a Zadar donio je Odluku o kandidaturi prof.dr.sc. Marka Vučetića, sveučilišnog profesora, za kandidata za gradonačelnika te kandidaturi Daniela Radete za zamjenika gradonačelnika u kampanji za nadolazeće lokalne izbore u svibnju.

Ponedjeljak, Veljača 15, 2021 12:23
Na jučerašnjoj sjednici, Gradski odbor SDP-a Zadar donio je Odluku o kandidaturi Marka Vučetića za kandidata za gradonačelnika te kandidaturi Daniela Radete za zamjenika gradonačelnika.
Četvrtak, Studeni 12, 2020 10:26

Bivši saborski zastupnik Mosta, sveučilišni profesor Marko Vučetić, najizgledniji je SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zadra. Potvrdili su nam to u zadarskom SDP-u, ali i sam Vučetić izražavajući svoju »zainteresiranost za lokalnu politiku«.

Četvrtak, Srpanj 9, 2020 12:38

Dr. sc. Marko Vučetić, izvanredni profesor na Odjelu za filozofiju Sveučilišta u Zadru, kao nezavisni zastupnik u hrvatskom parlamentu odradio je četverogodišnji mandat nakon čega je odlučio da se više neće baviti politikom jer je, kako kaže, shvatio da ništa ne može promijeniti.

Petak, Lipanj 5, 2020 15:22

Bivši saborski zastupnik, nezavisni Marko Vučetić, odbio je ovih dana i zadnju ponudu za izbore te se - povlači iz politike. Odluku o definitivnom napuštanju političke arene donio je nakon četverogodišnjeg rada u Saboru koji ga je, kako kaže, razočarao, budući da je aktivnost zastupnika ipak smatrao drugačijom.

Utorak, Prosinac 17, 2019 16:15

Sabor RH objavio je najnoviji popis zastupnika novčano sankcioniranih zbog neopravdanog izostanka sa sjednica u studenom. Među njima je i nezavisni zastupnik iz Zadra, Marko Vučetić, koji je iz Sabora izostao 27. i 29. studenog, a svoj nedolazak nije opravdao. No, dobra je vijest da je on jedini od svih zadarskih zastupnika koji su neopravdano izostali.

Ponedjeljak, Lipanj 24, 2019 09:45

Poznati zadarski sveučilišni profesor, nezavisni saborski vijećnik, Marko Vučetić, u studenom prošle godine najavio je »uvjetnu kandidaturu« za predsjednika RH. Ovo »uvjetna« značilo je da će se »povući istoga trena kada se javi kandidat kvalitetniji od njega«, kako je najavio u našem listu. Ukoliko se ne dogodi kandidat kvalitetniji od njega, poručio je, »njegova kandidatura postaje stvarna«.

Stranice