bozidar longin

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Lipanj 16, 2021 13:41

Župan Božidar Longin primio je jučer maslinare s područja Zadarske županije koji su osvojili ukupno 14 priznanja na prestižnom svjetskom natjecanju Olive Oil competition u New Yorku. Dvanaest nagrađenih zadarskih maslinara dio su od ukupno 1.171 prijavljenih na ovom natjecanju te su svojim uspjehom pomogli Hrvatskoj da se plasira na visoko 4. mjesto.

Župan Longin pozdravio je okupljene i čestitao uspješnim maslinarima.

Srijeda, Lipanj 16, 2021 13:33

U dvorištu Zadarske županije upriličeno je tradicionalno druženje župana i učenika Zadarske županije koji su u protekloj školskoj godini ostvarili izvrsne rezultate na natjecanjima. Prijem se prošle godine, zbog nepovoljne epidemiološke situacije, nije mogao održati. Domaćini druženja bili su župan Zadarske županije Božidar Longin i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Zadarske županije Ivan Šimunić.

Nedjelja, Svibanj 30, 2021 09:34

Jutros su u Zadru otvorena birališta za drugi krug lokalnih izbora. Zadrani biraju župana i gradonačelnika. U utrku za župna Zadarske županije ušli su kandidat HDZ-a te nezavisni dr. Ivica Žuvela. 

Petak, Svibanj 28, 2021 10:12

Župan Božidar Longin, u pratnji novog načelnika Općine Tkon Anđela Palaška i njegovog prethodnika Goran Mušćeta, obišao je u tom otočnom mjestu završne radove na novoj trajektnoj luci koja bi trebala biti završena do srpnja ove godine.

Ukupno je u njezinu izgradnju uloženo više od 45 milijuna kuna, a završna faza, vrijedna 32,5 milijuna kuna prvi je projekt lučke infrastrukture u RH financiran iz EU fondova koji provodi Županijska lučka uprava Zadar.

Petak, Svibanj 28, 2021 09:56

Božidar Longin, aktualni župan i kandidat koalicije HDZ – HSP - SU - Reformisti, u kampanju je ušao ambicioznim programom ‘Sigurno i dalje’ s pet ključnih odrednica – sigurna županija, snažna županija, solidarna županija, pametna županija i plavo-zelena županija.
Razvoj zdravstvenog sustava i dalje ističe kao jedan od prioriteta, iako je već posljednjih nekoliko godina napravljen značajan iskorak, prvenstveno useljenjem nove Poliklinike.

Petak, Svibanj 14, 2021 11:00

S ciljem brige za stanovnike treće životne dobi, u proteklom je razdoblju ostvaren niz projekata u Zadarskoj Županiji. Dovršena je projektna dokumetacija i osigurano financiranje izgradnje hospicija u Babindubu, prošireni su kapaciteti Doma za starije i nemoćne osobe u Zadru za 51 ležaj, a uvedeno je i sufinanciranje smještaja u privatnim domovima za starije i nemoćne s 500 kuna mjesečno.

Petak, Svibanj 7, 2021 10:30

Izgradnju kanalizacijske crpne stanice „CS 3-Jadran“ s pripadajućim gravitacijskim kolektorima na predjelu Golije u Pagu čija je gradnja  nakratko zaustavljena financijski će  sa milijun kuna pomoći Hrvatske vode  kroz program Redoviti godišnji program izgradnje. Rekao je to danas u Pagu zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda Valentin Dujmović koji je u pratnji župana Božidara Longina sa suradnicima posjetio Grad Pag.

Četvrtak, Svibanj 6, 2021 08:48

Jučer, simbolično 5. svibnja zadarski župan Božidar Longin i HDZ-ov kandidat za župana na predstojećim izborima predstavio je ispred Muzeja antičkog stakla svoj predizborni program za »čistu peticu« s pet ključnih odrednica: sigurna, snažna, solidarna, pametna i plavo-zelena županija. U predstavljanju Longin je naglasio kako je Zadarska županije i dalje jedan od najrazvijenijih dijelova Hrvatske, a projekti su realizirani i dalje se realiziraju u svim dijelovima županije.

Petak, Travanj 23, 2021 14:28 1

Od jeseni bi u općini Galovac trebao početi raditi dječji vrtić. Vrtić je u završnoj fazi izgradnje, a moći će primiti 44 mališana s mogućnošću boravka za još 12 djece.

Petak, Travanj 16, 2021 11:50

Ovogodišnji Dan Zadarske županije, 16. travnja, obilježit će se u specifičnim uvjetima pandemije, zbog čega će izostati brojna događanja koja Županija inače redovito organizira povodom svojih dana. No iako neće biti uobičajene svečane sjednice Županijske skupštine, uz epidemiološke mjere održat će se kratka ali tradicionalna svečanost dodjele županijskih nagrada za životno djelo i godišnjih nagrada laureatima.

Stranice