odvodnja

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Svibanj 26, 2021 17:49

U sklopu kapitalnog infrastrukturnog projekta "Projekt poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Zadar-Petrčane" potpisan je ugovor za dogradnju Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Centar s ciljem optimizacije rada uređaja. Ugovor su  potpisali direktor Odvodnje d.o.o. Grgo Peronja i Kristijan Milaković, direktor tvrtke Nicro d.o.o., koja je izvođač radova.

Petak, Travanj 30, 2021 12:34

U sklopu kapitalnog infrastrukturnog projekta financiranog sredstvima EU »Projekt poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Zadar-Petrčane« - KK.06.4.2.40.0001 iz Odvodnje je za 11. svibnja 2021. godine najavljeno potpisivanje ugovora za Aktivnost 2: »Radovi na izgradnji sustava javne odvodnje sanitarnih otpadnih voda i rekonstrukciji sustava vodoopskrbe na području grada Zadra«, koja, uz cjeline Bokanjac i Petrčane, predstavlja jednu od tri gradbene cjeline ovog projekta.

Srijeda, Travanj 21, 2021 10:48

U ponedjeljak, 19. travnja započela je isporuka opreme za održavanje sustava odvodnje u sklopu kapitalnog infrastrukturnog projekta financiranog sredstvima EU »Projekt poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Zadar-Petrčane«.

Četvrtak, Ožujak 18, 2021 13:24

Već nekoliko dana na parkiralištu pokraj Bagatove zgrade na Obali kneza Branimira postoji problem s ispustom kanalizacije na ulicu, a građani ne mogu proći zbog prljave ulice i nesnosnog smrada. Ovo je problem koji se ne rješava već nekoliko dana, a građani su primijetili kako se takva situacija ponavlja već nekoliko mjeseci unazad. Tim povodom obratili smo se direktoru Odvodnje Grgi Peronji, koji nije bio upoznat s tim problemom.

Utorak, Veljača 9, 2021 14:47

Promet za sva vozila dijelom Ulice dr. Franje Tuđmana trebao je biti obustavljen na desetak dana. Konkretnije, radi se o dijelu ponad parka Vruljica, gdje se početkom veljače trebala zatvoriti dionica ceste od križanja Tuđmanove, Ulice Nikole Tesle, pa do rotora na Meladi. U sklopu redovnog održavanja cesta od strane tvrtke Odvodnja d.o.o. primijećeno je kako se sa sjeverne strane potoka Vruljica stvara prirodni lijevak na kojem se pojavljuju velike oborinske vode.

Srijeda, Srpanj 22, 2020 11:26

Čekamo na kanalizaciju već 40 godina i kako sada stvari stoje, nećemo ju ni dobiti, odnosno nećemo moći spojiti svoje kuće na nove cijevi, govore nam pomalo rezignirano stanovnici Ulice Danijela Farlattija u kojoj su ovih dana počeli radovi na kopanju i postavljanju sustava odvodnje u sklopu projekta Aglomeracije Zadar.

Utorak, Svibanj 12, 2020 21:18

Na dnevnom redu sjednice Gradskog vijeća zakazane za 13. svibnja, prva točka je Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti Odvodnji Zadar za zaduženje kod Europske banke za obnovu i razvoj. Za svaku investiciju iznad milijun kuna gradske tvrtke moraju imati suglasnost Gradskog vijeća, a poslije ove suglasnosti Odvodnja još treba ishoditi i suglasnost Ministarstva financija kako bi sve bilo spremno za provedbu kapitalnog projekta aglomeracija Zadar - Petrčane.

Utorak, Ožujak 31, 2020 21:27

Kako obavještavaju iz zadarske Odvodnje, sutra od 9 sati zbog izvedbe radova priključka na javni sustav odvodnje za zgrade u Ulici Nikole Šopa i Ulici Otona Ivekovića, na snazi je privremena regulacija prometa.

Na projekt privremene regulacije prometa PU zadarska je izdala suglasnost. 

Petak, Ožujak 6, 2020 09:49

Iz Odvodnje obavještavaju kako će u ponedjeljak 9. ožujka zbog izvedbe radova priključka na javni sustav odvodnje za zgradu na kat. čest. 3981/2  I 3983/2, obje k.o. Zadar prema projektu privremene regulacije prometa  u ulici Put Tikulina u Zadru promet odvijati naizmjenično.

Predviđeni završetak radova je planiran u petak 13. ožujka.

Mole se sugrađani, odnosno sudionici u prometu da za vrijeme izvođenja radova poštuju znakove privremene regulacije prometa.

Srijeda, Studeni 13, 2019 20:15

U sklopu projekta Aglomeracija Zadar i Petrčane pripremljen je projekt dogradnja Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Centar s ciljem optimalnog rada uređaja.

Stranice