inovacija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Listopad 26, 2018 12:10

Katarina Colić, dipl.oec. nova je ravnateljica INOVAcije.  Takvu odluku donijelo je Upravno vijeće Ustanove INOVAcija, 19. listopada 2018. godine, koje je ravnateljicu imenovalo na mandat od četiri godine.

Nakon četverogodišnjeg mandata Vedrane Kevrić, dipl. oec. Ustanovu tako od 29. listopada 2018. godine preuzima dosadašnja zamjenica ravnateljice.

Četvrtak, Lipanj 7, 2018 12:53

U velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije jučer je predstavljen projekt STRONGER TOGETHER – Product Development and Internationalization (ZAJEDNO JAČI – Razvoj proizvoda i internacionalizacija) na kojem su projektni partneri ustanova Zadarske županije INOVAcija i Sveučilište u Zadru.

Srijeda, Svibanj 23, 2018 11:00

U prostoru COIN-a u Zadru održano je nacionalno predstavljanje projekta “ROSIE” (Responsible and Innovative SMEs in Central Europe) koji je namijenjen malim i srednjim poduzećima koja nisu dovoljno inovativna i razvijena. Predstavljanje je organizirala ustanova INOVAcija u suradnji s Gradom Šibenikom i Driope d.o.o. s ciljem upoznavanja poduzetnika, ponajprije malih i srednjih poduzeća, s pristupom i osnovama odgovornih inovacija (Responsible Innovation).

Ponedjeljak, Siječanj 29, 2018 13:41

Odobreno je financiranje Centra za kreativne industrije koji se planira graditi u Zadru. Projektnu prijavu pripremila je Ustanova INOVAcija, koja je ujedno nositelj projekta, a Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta donijelo je odluku o financiranju projekta s 19,97 milijuna kuna što je 83 posto od ukupne vrijednosti projekta (24,4 milijuna kuna).

Četvrtak, Rujan 18, 2014 00:00

Zadarska županija raspisala je javni natječaj za imenovanje ravnatelja odnosno ravnateljice Ustanove za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije - INOVAcija.