cistoca

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Lipanj 8, 2020 16:14

Hrvatska je jedna od pet europskih zemalja s najčišćom vodom za kupanje, objavila je u ponedjeljak  (EEA), u trenutku kada se nakon koronakrize počinju otvarati granice a turisti razmišljaju o tome gdje provesti ljetni odmor.

Najčišće vode za kupanje u Europi su na Cipru, u Austriji, Malti, Grčkoj i Hrvatskoj, piše u izvješću Europske komisije i EEA-e.

Četvrtak, Svibanj 28, 2020 20:43

Svega dvadesetak ljudi imat će sreće dobiti sezonski posao u zadarskoj Čistoći koja u svibnju zapošljava prve sezonce.

Subota, Travanj 11, 2020 11:06

Mirko Šapina, zaposlenik u gradskoj komunalnoj tvrtci Čistoća, usprkos pandemiji koronavirusom i mjerama Stožera civilne zaštite, svoj posao svakodnevno obavlja po ustaljenoj rutini i radnom vremenu. Kao i godinama ranije, Mirko na Poluotok dolazi u pet sati, uzima opremu i kreće s čišćenjem Foruma, Kalelarge, Narodnog trga... Ali ipak se, kaže, puno toga promijenilo u posljednjih mjesec i pol.

Srijeda, Travanj 1, 2020 17:30

Iz Upravnog odjela za komunalne djelatnosti javljaju kako se ovih dana poduzimaju dodatne mjere čišćenja i održavanja javnih površina, ali i kamiona brojnih komunalnih službi, a sve kako bi se smanjila mogućnost širenja koronavirusa. Tako se vrućom parom čiste kamioni Čistoće, a djelatnici su industrijskim šamponom oprali i javne površine na autobusnom kolodvoru.

Četvrtak, Ožujak 26, 2020 14:12

Nakon privođenja kraja započetih radova na javnim površinama svi resursi Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Grada Zadra stavljeni su na raspolaganje Stožeru civilne zaštite.

Četvrtak, Veljača 13, 2020 13:45

 Zadarska podružnica Hrvatske udruge leukemija i limfomi pokrenula je zanimljivu i vrijednu akciju prikupljanja plastičnih čepova kojom želi skrenuti pozornost na zagađenje okoliša plastikom, ali i potaknuti Zadrane da učine dobro djelo. Više o akciji i njenim rezultatima rekao nam je predsjednik HULL-a Zadar Igor Blaslov.

Četvrtak, Siječanj 30, 2020 10:30

S obzirom da su iz zadarske Čistoće najavljivali kako će do konca prošle godine biti završeno čipiranje zelenih spremnika za odlaganje komunalnog otpada, a spominjana je i podjela spremnika za biorazgradivi otpad, građani koji još uvijek čekaju spomenute aktivnosti Čistoće pitaju se kada će ovaj veliki projekt završiti te kada mogu očekivati račune koji bi pratili tu novu situaciju.

Srijeda, Studeni 20, 2019 20:00

Ovih dana privodi se kraju čipiranje kanti za komunalni otpad nakon čega bi, po svemu sudeći, trebala započeti i nova naplata odvoza opada.

Ponedjeljak, Studeni 4, 2019 12:30

Čipiranje kanti za komunalni otpad ide svojim tijekom i prema planu. Naime, do kraja godine, najkasnije u siječnju, trebali bismo završiti s kompletnim čipiranjem kanti za sakupljanje miješanog komunalnog otpada u kućanstvima.

Subota, Listopad 26, 2019 15:35

Na zadarskom Forumu jutros je odigrana neobična i zanimljiva košarkaška utakmica naziva "Pogodi pravi koš". Riječ je o edukativnoj akciji zadarske Čistoće te Upravnog odjela za EU fondove kojom se želi građane educirati o razvrstavanju otpada.

Stranice