nasilje nad zenama

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Ožujak 8, 2019 10:02

Zagreb, 2013. - "Prije pet godina u Petrovoj bolnici doktor  me šivao sat i pol bez anestezije. Dok me šivao doslovno se derao na mene da sam si sama kriva jer nisam dobro tiskala." Zagreb, 2011. - "Dva  dana nakon pobačaja morala sam ponovno na kiretažu. Traumatiziranu  maternicu doktor je strugao bez anestezije okružen veselim timom koji  se „šalio“ sa mnom da se to događa kad previše voliš muškarce." Zagreb,  2016. - " Imala sam spontani u devetom tjednu trudnoće.

Četvrtak, Veljača 14, 2019 15:33

Dan sv. Valentina, popularno Valentinovo ili praznik zaljubljenih, slavio se i u Zadru. Centralna događanja bila su organizirana na  Narodnom trgu koji je jučer ujutro svjedočio dvijema potpuno različitim  "proslavama". S jedne strane, ako gledamo iz pravca mosta, na desno,  štand je postavila Turistička zajednica Grada, a nasuprot njih, na lijevo,  okupili su se aktivisti kluba studenata i studentica sociologije zadarskog  Sveučilišta - Antifjake.

Četvrtak, Lipanj 7, 2018 18:00

I dok članovi i inicijatori Građanske inicijative "Istina o  Istanbulskoj" tvrde da su prikupili dovoljan broj potpisa da se o tome građani Hrvatske izjasne na referendumu, jedna mlada žena sa  dvoje djece osnovnoškolske dobi ovih će dana nakon pune godine  provedene u Maloj kući, zadarskom skloništu za žene i djecu - žrtve  obiteljskog nasilja napokon, izaći i nastaviti svoj - životni put.

Utorak, Veljača 10, 2015 00:00

Zadar se i ove godine priključuje svjetskoj kampanji One Billion Rising/Milijarda ustaje protiv nasilja nad ženama, djevojkama i djevojčicama na temu „Ustani za pravdu", u organizaciji Centra za društveno-humanistička istraživanja.