zoran milanovic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Srpanj 22, 2022 21:15
Branko Bačić odlučio se obratiti predsjedniku Zoranu Milanoviću putem Facebooka.
 
Petak, Srpanj 22, 2022 08:14

Predsjednik RH Zoran Milanović poručio je u četvrtak iz Opatije kako će na otvaranje Pelješkog mosta "otići s velikom radošću".

“Na otvaranje Pelješkog mosta otići ću s velikom radošću za nekoliko dana”, rekao je Milanović sudjelujući na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana grada.

Četvrtak, Srpanj 21, 2022 08:15

Ministar obrane Mario Banožić na facebooku je u srijedu odgovorio na najnovije prozivke predsjednika Republike Zorana Milanovića poručivši mu kako "Hrvatska neće biti talac frustriranog nasilnika".

Srijeda, Srpanj 20, 2022 14:00

Ministar obrane Mario Banožić u srijedu je ustvrdio da predsjednik Republike Zoran Milanović mnogo stvari čini ne uvažavajući sustav i zakone te da se trebao konzultirati s MORH-om o dodjeli počasnih činova i odlikovanja hrvatskim braniteljima koje će večeras dodijeliti u svome Uredu.

Subota, Srpanj 16, 2022 09:15

Ministar obrane Mario Banožić u petak je posjetio Zrakoplovno-tehnički centar u Velikoj Gorici.

“Jutros sam u Zemuniku razgovarao s pilotima i tehničarima o stanju protupožarne eskadrile i želim im zahvaliti na gašenju ovih velikih požara”, rekao je Banožić.

Petak, Srpanj 15, 2022 14:00

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga RH Zoran Milanović posjetio je u petak Središte za razvoj vođa „Marko Babić“ u vojarni „Josip Jović“ u Udbini, gdje je pratio zajedničku vježbu pripadnika specijalnih snaga hrvatske i američke vojske.  

Srijeda, Srpanj 13, 2022 08:23

Ministarstvo obrane uskoro će u postupak javne rasprave uputiti prijedlog izmjena triju ključnih zakona – Zakona o obrani, Zakona o službi u Oružanim snagama te Zakona o pravima iz mirovinskog osiguranja djelatnih vojnih osoba, policijskih službenika i ovlaštenih službenih osoba.

Utorak, Srpanj 5, 2022 18:15

Predsjednik Vlade Andrej Plenković na otvorenju novih prostorija Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog građanskog suda u Zagrebu osvrnuo se na rast cijena energenata.

“Nitko neće moći biti netaknut rastom cijena energenata i zbog toga je i današnji sastanak važan, kao i sve aktivnosti koje smo poduzeli”, rekao je Plenković, prenosi N1.

 

Utorak, Srpanj 5, 2022 13:22

Predsjednik Republike Zoran Milanović u utorak je rekao da nije znao za pismo supruge Sanje upućeno srednjoj školi koju pohađa njihov sin, dodao da ga on ne bi pisao te je napao Hanza mediju zbog objave članka na tu temu.

Četvrtak, Lipanj 30, 2022 18:03

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović upozorio je čelnike NATO-a, koji su u četvrtak završili svoj trodnevni samit u Madridu, da bi destabilizacija Bosne i Hercegovine mogla imati ozbiljne implikacije za regiju i NATO.

Milanović je, prema priopćenju iz njegova ureda, u svom govoru želio skrenuti pozornost na neke ozbiljne sigurnosne probleme koje Hrvatska ima na zapadnom Balkanu, točnije u Bosni i Hercegovini.

Stranice