eu projekt

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Rujan 2, 2019 13:35

Zadarska Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola, nakon što je pokrenula EU projekt pod nazivom - »Cooking Tour Zadar«, poziva sve zainteresirane da se prijave za besplatno pohađanje programa usavršavanja ili osposobljavanja za jedno od pet inovativnih turističkih zanimanja. Projekt je u cijelosti financiran iz Europskog socijalnog fonda i njegova ukupna vrijednost iznosi 1.991.754,10 kn. Projekt je započeo 10. travnja prošle godine, a traje do 9. travnja 2020. godine.

Srijeda, Lipanj 19, 2019 15:36

Završna konferencija projekta"Forest Bioenergy on the Protected Mediterranean Areas - ForBioEnergy" održana je jučer u Kneževoj palači.

Utorak, Lipanj 18, 2019 17:36

Jučer je u Hrvatskoj gospodarskoj komori - Županijskoj komori Zadar svečano potpisan ugovor s dobitnicima inovacijskih vaučera u sklopu EU projekta 4helix+ ŽK Zadar. Riječ je o tripartitnom ugovoru sa šestero dobitnika inovacijskih vaučera s područja Zadarske županije i njihovim pružateljima znanja.

Četvrtak, Siječanj 31, 2019 19:30

Prvi regionalni Infodan u sklopu EU projekta 4helix+ održan  je danas u Hrvatskoj gospodarskoj komori - Županijskoj komori Zadar u  povodu objave Transnacionalnog poziva za registraciju u bazu  Pružatelja znanja, koji je namijenjen stručnjacima u području kulturnih i kreativnih industrija. Oni u okviru ovog projekta imaju mogućnost  sklopiti ugovor za pružanje usluga s malim i srednjim poduzetnicima  (MSP) na području plavog gospodarstva, za što poduzetnici mogu dobiti vaučer od 10.000 eura.

Petak, Listopad 13, 2017 20:38 1

Ministrica regionalnog razvoja i europskih fondova Gabrijela Žalac otvorila je u petak unikatnu repliku antičkog tijeska za masline u Mulinama na otoku Ugljanu. Simbolički je tako objavljen završetak projekta Avantura otok u kojeg je uloženo oko 2 milijuna kuna. Riječ je o projektu kojim se namjeravaju urediti i obilježiti maslinski i biciklistički putovi uz izradu nove biciklističke karte i mobilne aplikacije.

Četvrtak, Svibanj 21, 2015 00:00

Jučer su napokon počeli radovi na obnovi Kneževe palače, nakon što je izvođač radova, tvrtka Ploter, uvedena u posao prije više od deset dana. S obzirom da su rokovi za završetak radova, koji se financiraju sredstvima Europske unije, vrlo kratki i strogi, svako odgađanje početka radova, makar i za nekoliko dana, ne zvuči dobro.