svecenik

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Srpanj 25, 2019 10:59

- "Danas otoci, bogati vjerskom duhovnom i kulturnom baštinom, zadarskom nadbiskupu služe uglavnom kao geto za osebujne i problematične svećenike s kojima ne zna gdje bi drugo.

Ponedjeljak, Studeni 24, 2014 00:00

Svečanom zvonjavom zvona sa zvonika katedrale sv. Stošije, jučer je započeo obred ređenja trojice đakona akolita i jednog svećenika. Time su i zvona katedrale, kazao je odmah na početku mise nadbiskup Želimir Puljić, objavila da se nešto posebno danas događa u našoj nadbiskupiji.

Ponedjeljak, Veljača 11, 2013 00:00

Vlč. Ivanči bio je župnik u župi Zavalje u BiH, koja je u sastavu Ličko-senjske nadbiskupije. Po svemu sudeći radi se o grabežnom umorstvu

Utorak, Kolovoz 19, 2008 00:00

Zadarski nadbiskup Ivan Prenđa donio je sljedeća razrješenja i imenovanja svećeničkih službi u Zadarskoj nadbiskupiji. Don Srećko Frka Petešić razriješen je službe župnika Paga s filijalama Gorica i Šimuni te imenovan ravnateljem Svećeničkog doma u Zadru, poslužiteljem župe Radovin i ravnateljem Nadbiskupske ustanove za uzdržavanje klera i drugih crkvenih službenika.