os simuna kozicica benje

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Listopad 16, 2019 15:20

Nastava je počela prije točno jedan mjesec i sedam dana, a knjige za prvaše i petaše u Osnovnu školu Šimuna Kožičića Benje stigle su tek danas. Pojedini udžbenici su nedostajali i u drugim razredima. Šest paleta udžbenika i radnih bilježnica jutros je dostavljeno u ovu školu, a kako je rekao ravnatelj Dražen Adžić, bit će potrebno dan-dva volonterskog rada učitelja škole da se sve to razdvoji, sortira, pečatira, potpiše...

Ponedjeljak, Rujan 9, 2019 13:18

Veselo i svečano jučer je bilo i u zadarskoj Osnovnoj školi Šimuna Kožičića Benje gdje je nakon intoniranja himne, sve učenike, a posebno male prvašiće, pozdravio novi ravnatelj Dražen Adžić inače, profesor tjelesnog odgoja koji je ovu funkciju preuzeo s početkom ove nastavne godine, nakon što je dugogodišnji ravnatelj te škole Marko Marin otišao u mirovinu.

Utorak, Srpanj 2, 2019 16:08

Biti nastavnik nije zanimanje, to je poziv i velika ljubav.  Sada kad odlazim, mom nasljedniku bih poručio kako mora biti  svjestan da mu škola postaje - život, da mora biti sa školom i uz  školu 24 sata dnevno.

Srijeda, Lipanj 26, 2019 15:25

U jednoj od najbrojnijih osnovnih škola u Zadru - OŠ Šimuna Kožičića Benje, jutros je bilo posebno svečano, ali i emotivno.

Naime, osim što su se svi nastavnici i profesori oprostili i na životni put dalje ispratili još jednu generaciju od 135 osmaša, oprostili su se i od svog dugogodišnjeg ravnatelja - prof. Marka Marina koji nakon punu 41 godinu neprekinutog rada u prosvjeti odlazi u zasluženu mirovinu.

Utorak, Lipanj 25, 2019 12:09

Dražen Adžić, profesor tjelesnog odgoja novi je ravnatelj Osnovne škole Šimuna Kožičića Benje.

Poznati zadarski sportaš, dobio je jednoglasnu podršku Školskog odbora te će u 48. godini preuzeti vodstvo jedne od najvećih i najstarijih zadarskih škola.

Na provedenom natječaju raspisanom u svibnju ove godine "u utrci" za ravnateljsko mjesto sudjelovalo je šestoro kandidata, četiri iz same škole te dvije gimnazijske profesorice.

Ponedjeljak, Travanj 29, 2019 14:19

Zadrom su danas  zavladali sportski duh, dječji smijeh, radost i  glasno navijanje. Naime, na sportskim terenima Osnovne škole Šimuna  Kožičića Benje održano je veliko sportsko-edukativno događanje pod  nazivom Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih.

Ponedjeljak, Prosinac 3, 2018 18:00

I u ovogodišnjoj 23. po redu velikoj humanitarnoj akciji "Vukovaru ZaDar“ prikupljena je ogromna količina pomoći za vukovarske  obitelji koje žive u teškim socijalnim uvjetima. Tako je jutros iz Osnovne škole Šimuna Kožičića Benje, gdje je već tradicionalno bio sabirni  centar u kojem su se prikupljali paketi s pomoći, krenuo put grada heroja pun šleper prikupljene pomoći u hrani i higijenskim potrepštinama.

Petak, Studeni 23, 2018 16:08

Osnovna škola Šimuna Kožičića Benje i ove godine doprinijela je obilježavanju Dana grada i blagdana sv. Krševana pregrštom događanja na svom Danu otvorenih vrata. Ovogodišnja tema bile su bajke, a o samom programu nam je nešto više ispričala koordinatorica,  učiteljica razredne nastave, Sandra Tomić.

Ponedjeljak, Rujan 10, 2018 14:39

Dječje navijanje, graja i veselje ispunili su školska dvorišta osnovnih škola Šimuna Kožičića Benje i Smiljevac gdje se okupilo na stotine djece u povodu obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, a kojega su škole obilježile u organizaciji sa Športskom zajednicom Grada Zadra.

Brojni mališani okušali su se tako u različitim sportskim aktivnostima - od povlačenja konopa, preko trčanja štafete do, uvijek zabavnih, graničara.

Četvrtak, Svibanj 7, 2015 00:00 1

Što ima manju površinsku napetost, alkohol ili voda? Zašto loptica lebdi iznad sušila za kosu bez da sklizne? Kako pretvoriti vodu u vino i vino u vodu? Sve to može se doznati do kraja tjedna u Muzeju grada Zadra NMZ gdje u povodu 60. obljetnice smrti znanstvenika i fizičara Alberta Einsteina učenici i djelatnici OŠ Šimuna Kožičića Benje održavaju predavanja, radionice i pokuse na temu „Fizika nije bauk".

Stranice