koncesija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Ožujak 26, 2018 17:32 1

Ovo je pljačka, veleizdaja, još jedna tužna hrvatska priča. Nalazimo se pred strateškom lukom Republike Hrvatske, lukom Gaženica, u koju je uloženo više od milijardu i pol kuna i za koju je proveden natječaj kojim se pogodovalo turskim vlasnicima, rekao je zastupnik Mosta nezavisnih lista Miro Bulj.

Ponedjeljak, Ožujak 26, 2018 13:54

Davanje luke Gaženica u koncesiju tvrtki Global Ports Holding izazvalo je niz reakcija u zadarskoj javnosti, a na tu temu, ali i kakva budućnost čeka luku Gaženica, razgovarali smo s izvršnim direktorom luke Valletta- Malta i voditeljem poslovanja Global Ports Holding na svjetskoj razini Stephenom Xuerebom.

Je li i na Malti raspisan natječaj za koncesiju kao i u Zadru?

Četvrtak, Veljača 15, 2018 16:14

Na natječaj Lučke uprave Zadar kojom se tražio koncesionar koji će sljedećih 20 godina upravljati lukom Gaženica, javila se samo jedna tvrtka - Zadar International Port Operations d.o.o. iz Zagreba. 

Petak, Lipanj 23, 2017 00:00

Prema riječima Zrilića, njemu je onemogućen pristup vlastitoj nekretnini koja se nalazi usred nadaleko poznatog resorta, nekadašnjeg Cluba Mediterranee u Pakoštanima

Ponedjeljak, Svibanj 25, 2015 00:00

Gradska tvrtka Obala i lučice ponovno se našla u problemu zbog naplate parkiranja. Iako se činilo kako su sve nepravilnosti s ishođenjem suglasnosti od Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave zadarske, polovinom veljače ove godine otklonjene, inspektor Lučke kapetanije Zadar u svom je nadzoru utvrdio novu nezakonitost.

Subota, Prosinac 13, 2014 00:00

Aktualni sat jučerašnje Županijske skupštine otvorio je Zoran Šikić (HDZ) koji se osvrnuo na ponovno produljenje županijske Razvojne strategije, koja je donijeta još 2011., s vladinim uputama da se produži do 2014.

Utorak, Listopad 14, 2014 00:00

Projekt ribarske luke Gaženica ostao je u drugom planu, odnosno u sjeni završnih radova vezanih uz Novu luku Gaženica. No kako doznajemo, već u narednih nekoliko dana intezivirat će se i taj važni projekt, čiji završetak nestrpljivo isčekuje veliki broj zadarskih ribara.

Subota, Listopad 4, 2014 00:00

U ponedjeljak se u 14 sati u Zagrebu otvaraju ponude za koncesiju Marine Zadar.  Na natječaj su stigle četiri ponude, a jedna ponuda trebala bi stići poštom.

Petak, Listopad 3, 2014 00:00

U Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture pristigle  su četiri ponude za koncesiju koja je raspisana na prostor današnje Tankerkomercove marine. Na natječaj za Marinu Zadar upućeno je pet ponuda, ali jedna nije pristigla, pa će u Ministarstvu tek u ponedjeljak pristupiti njihovom otvaranju.

Stranice