adam marusic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
adam_marusic
Petak, Veljača 6, 2009 00:00

I bogatija društva od našeg ne mogu pratiti nove svjetske izazove. To je počelo biti preskupo, organizacijski kontakti, priređivanje izložbi. Pripremajući nove projekte osjeća se nedostatnost novaca. Stoga mladi likovni umjetnici nisu dovoljno motivirani (ni etablirani). Nažalost, u našem Društvu ima i priučenih slikara. Sve to ide na savjest udruge. U kontekstu ne bi trebalo biti tako, budući da onda takvo društvo kojega čine takvi članovi nije strukovno. To bi onda više bilo amatersko društvo. U Zadru djeluju već tri amaterska društva, Zadar art, Art-forum, i najnovije "Jadertina"

govorcin
Nedjelja, Rujan 28, 2008 00:00

Prošlog petka u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice u Zadru održana je Izborna skupština Hrvatskog akademskog društva likovnih umjetnika Zadar (HADLU Zadar) - zadržan stari naziv "HADLU".