grad zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Ožujak 12, 2022 09:16

Prva humanitarna pomoć iz Zadra za građane prijateljskog ukrajinskog grada Brovaryja krenula je jučer prema dogovorenom odredištu Lublin u Poljskoj.
Dogradonačelnik Grada Zadra Ante Babić kazao je kako je gradonačelnik Dukić ponudio pomoć gradonačelniku Brovaryja prvog dana agresije.

Utorak, Ožujak 1, 2022 10:19

Udruga Cukrići, Grad Zadar i Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića potpisali su Sporazum o partnerstvu u provedbi Projekta CUKAR 5.0.
Grad Zadar pripremio je Projekt CUKAR 5.0 i prijavio ga na Poziv »Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice«.

Petak, Veljača 25, 2022 12:49

U Osnovnoj školi Šimuna Kožičića Benje u održana je treća u nizu radionica u projektu »RaSTEMo u znanosti«. Projekt predstavlja suradnju Centra izvrsnosti za fiziku Grada Zadra i Prirodoslovno-grafičke škole Zadar te je zamišljen kao niz od šest radionica različitih tema u periodu od šest mjeseci koje se provode u suradnji s dječjim vrtićima (kojima je osnivač Grad Zadar i drugih osnivača). Polaznice radionica su odgajateljice iz zadarskih vrtića.

Četvrtak, Veljača 24, 2022 08:26

Proteklog vikenda u Rijeci se dijelio prvi ovosezonski domaći trofej Krešinog kupa na kojeg su na Višnjiku s punim pravom polagali prava, posebice jer je prije toga dvaput uzastopno završavao u klupskim vitrinama. Ipak, košarkaši Zadra predvođeni Vladimirom Anzulovićem nisu ni došli u priliku direktno braniti trofej lani osvojen u Omišu, ispali su u polufinalu od kasnijeg pobjednika zagrebačke Cibone.

Srijeda, Veljača 23, 2022 08:28

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić izabran je za predsjednika Koordinacijskog vijeća urbanog područja Zadar na osnivačkoj sjednici ovog vijeća koja je u utorak održana u Velikoj vijećnici Grada Zadra. Za zamjenika predsjednika Koordinacijskog vijeća izabran je načelnik Općine Preko Jure Brižić.

Četvrtak, Veljača 10, 2022 11:29

U utorak, 8. veljače u 11.00 sati gradonačelnik Branko Dukić, sastao se s predsjednicom Udruge za promicanje hrvatsko-češko-slovačkih odnosa "Oko Jadrana", Monikom Sunara, kao i potpredsjednicom Barborom Veselić koje su u ime Udruge željele prezentirati njihov program vezan za razvoj hrvatsko-češko-slovačkih odnosa za tekuću 2022. godinu.

Utorak, Veljača 1, 2022 13:43

Projekt »RaSTEMo u znanosti« predstavlja suradnju Centra izvrsnosti za fiziku Grada Zadra i Prirodoslovno-grafičke škole Zadar, a provodi se u suradnji s dječjim vrtićima u gradu Zadru, u obliku edukativnih radionica za odgojiteljice.

Utorak, Siječanj 18, 2022 13:49

Naša budućnost usmjerena je na razvoj i primjenu vještina iz područja prirodnih, biotehničkih i tehničkih znanosti, odnosno STEM vještine.
Na početku provedbe EU projekta »darZa sySTEM – STEMiziraj se!« održan je radni sastanak partnera u projektu: Udruge za robotiku, inovativnost i kreativnost »ROBOTIC«, Sveučilišta u Zadru i Grada Zadra.

Petak, Prosinac 24, 2021 14:31

Nakon što je na sjednici Gradskog vijeća Zadra izglasan proračun »preštrikan« brojnim amandmanima, postavlja se pitanje kako će se on uopće provesti, a to je nešto čime će se sljedećih dana najviše baviti Ivan Mijolović, pročelnik za financije u Gradu Zadru.

Četvrtak, Prosinac 9, 2021 11:02

Grad Zadar će za školsku/akademsku 2021./2022. godinu dodijeliti novih 115 stipendija od kojih 15 za učenike srednjih škola, 15 za učenike srednjih škola koji se školuju za strukovna zvanja, 25 za studente prve godine studija i 30 za studente starijih godišta, te 30 za studente koji se školuju za deficitarna zvanja (od toga 15 za studente prve godine i 15 za studente starijih godišta).

Stranice