kamp

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Kolovoz 10, 2017 17:43

Prvu Interovu nogometnu akademiju u Hrvatskoj svečano je otvorio gradonačelnik Branko Dukić uz kojeg su nazočili Ante Rados, direktor TZ grada Zadra i Denis Karlović, direktor ŠRC Višnjik.

Ovo je prvi kamp akademije koji će trajati pet dana, a drugi, u istom trajanju, počinje u ponedjeljak, 14. kolovoza.

Srijeda, Travanj 6, 2016 00:00

Spektakularnim programom na Gradskom stadionu Kazimir i Silvio u Biogradu na Moru je završen petodnevni kamp Real Madrida, prvi uopće u Hrvatskoj.

Uz visoko podignute zlatne štapove Biogradskih mažoretkinja svečano su podijeljene diplome i prigodni darovi za 120 dječaka, onih koji sanjaju da jednog dana obuku Realov bijeli dres i zaigraju na Santiago Bernabeuu.

kamp soline
Petak, Listopad 30, 2015 00:00

Kamp "Park Soline", koji posluje u sastavu turističke kompanije Ilirije d.d. iz Biograda na Moru, dobitnik je tri značajna priznanja u domaćoj i međunarodnoj kamping industriji dodijeljenih na Kongresu hrvatskog kampinga, koji se održao u organizaciji Kamping odruženja Hrvatske, i domaćinstvu Ilirije d.d. u Biogradu na Moru od 27. do 29. listopada 2015. godine.

Petak, Listopad 4, 2013 00:00

Cilj nam je da svaki naš gost postane i prijatelj i da prilikom odlaska bude zadovoljan, te da prenese zadovoljstvo svojim prijateljima, uz preporuku našeg kampa koji je smješten na više od sedam tisuća metara četvornih površine u hladu crnike i pinije park šume Soline, nedaleko od pješčane plaže, navodi Šangulin

kamp
Četvrtak, Studeni 20, 2008 00:00

Turizam i turistička privreda po svom su sudjelovanju u ukupnoj gospodarskoj strukturi privrede u Hrvatskoj, još uvijek jedna od najvažnijih stavki, jedna od posredno gledajući izvoznih komponenti našega gospodarstva koje baš s tom sastavnicom najteže izlazi na kraj. Bez obzira na priče koje su katkad iz raznih razloga pretjerane, o nadolazećoj ili već nadošloj krizi, sigurno je da će se takvo stanje nastaviti u budućnosti.

bnm_kamp
Utorak, Listopad 14, 2008 00:00

Kako inspektori sam kamp iz godine u godinu sve bolje ocjenjuju, poželio sam ga posjetiti i vidjeti uživo, kazao je Thurn. Biti ocijenjen sa 17 od mogućih 25 bodova, već je veliki napredak za ovaj kamp. No vidim da ima i krupnijih zahvata koji će zasigurno pridonijeti njegovu još boljem plasmanu u idućem razdoblju