radionica

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Svibanj 3, 2022 20:12
Pedagoška služba Narodnog muzeja Zadar organizira ciklus radionica Zagrli ples koje se održavaju u sklopu 27. Edukativne muzejske akcije na temu „Ples“.
 
Ponedjeljak, Travanj 25, 2022 12:02
Ako volite nakit i ako Vas privlači izrada nakita te ćete rado jednokratno izdvojiti tri do četiri sata da naučite nešto novo, onda je radionica samoborskog kraluša na košic nešto za Vas. To je prilika da se upoznate s izradom prelijepe tradicijske samoborske narukvice ili jednostavnije ogrlice koja se svakodnevno nosila. Izrađena je od staklenih perlica. 
 
Utorak, Travanj 5, 2022 11:12

Zadarski plesni ansambl i ove sezone dovodi plesne umjetnike raznih profila iz cijele Hrvatske s namjerom da se plesna scena u Zadru što više decentralizira i profesionalizira u svim segmentima: izvođačkim, produkcijskim i edukacijskim. Prva radionica ovogodišnjeg Edukativnog programa Zadarskog plesnog ansambla održat će se 9. i 10. travnja sa iskusnom hrvatskom plesnom umjetnicom Petrom Valentić koja večer prije gostuje kao izvođač u predstavi Parte Parte u Kazalištu lutaka Zadar.

Utorak, Ožujak 29, 2022 14:23

Dina e Mel, zadarske glazbenice, pjevačica i muzikologinja Dina Bušić te gitaristica Melita Ivković održale su svoju prvu radionicu s pjevačima iz zbora Fige.
- Sreća, radost, veselje, interakcija, razmjena znanja, iskustava i emocija... postigli smo sve! Ulovile su se i tri arbanaške pjesme koje će Fige, nadamo se, uvrstiti u svoj repertoar, rekle su glazbenice.

Utorak, Ožujak 15, 2022 14:35

Kazališna udruga Igrajmo se nastavlja s ciklusom radionica koje organizira u suradnji sa zagrebačkim Teatrom Tirena. Radionice su namijenjenje nastavnicima, odgajateljima, profesorima i roditeljima, ali i svim zaljubljenicima u kazalište koji žele naučiti nešto novo, koji žele nadograditi svoje znanje te one koji učiti o sebi.

Nedjelja, Ožujak 13, 2022 10:26

U ponedjeljak, 14. ožujka s početkom u 8:45 sati u Medicinskoj školi Ante Kuzmanića Zadar, održat će se info dan u sklopu projekta LAB-OP - Poboljšanje laboratorijskog i dijagnostičkog operativnog sustava, sufinanciranog u okviru 2. poziva Interreg IPA programa Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014. – 2020.

Ponedjeljak, Siječanj 31, 2022 11:39

U sklopu projekta SKILLS+ 2.0 kojeg provodi Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA, održana je online radionica »Promicanje digitalnih vještina u malim i srednjim poduzećima radi povećanja njihove konkurentnosti.« Tema radionice bila je digitalna transformacija malih i srednjih poduzeća u ruralnim područjima za vrijeme trajanja pandemije covida-19, a na njoj su gostovali doc. dr. sc.

Četvrtak, Siječanj 27, 2022 12:03

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA organizirala je u srijedu mjeru informiranja tijekom koje je predstavljen otvoreni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava »Priprema projektno-tehničke dokumentacije za projekte u području digitalne transformacije i zelene tranzicije«.

Utorak, Prosinac 21, 2021 13:58

Kreativnost povezuje, te je cilj susreta, osim upoznavanja studenata s art terapijom, tu je osjećaj zajedništva kroz kreativni proces stvaranja u grupi te prilika da kroz likovnost izraze svoja trenutna razmišljanja i emocije, istaknula je Barbara Ivković Cikač, akademska slikarica i edukantica poslijediplomskog studija art terapije.
Naime, Code Hub ponovo je organizirao, ovaj put pomalo neobičnu kreativnu radionicu, a odaziv je bio odličan.

Ponedjeljak, Prosinac 13, 2021 11:57

Radionicom na tremu »Zrak« počela je provedba projekta »RaSTEMo u znanosti«, koji provode Grad Zadar i Prirodoslovno-grafička škola Zadar. Radionice su namijenjene vrtićkim odgojiteljima, koje će naučiti kako na prilagođen i interaktivan način djeci vrtićke dobi približiti znanost i područje STEM-a.

Stranice