os zadarski otoci

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Rujan 1, 2019 09:44

Matematičko društvo Zadar organizira Tjedan matematike za učenike od 3. do 8. razreda osnovne škole (u tri dobne skupine) i za srednjoškolce, od 2. rujna do 6. rujna u OŠ Zadarski otoci. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a učenici se prijavljuju pomoću obrasca koji se može naći na Facebok grupi Matematičkog društva Zadar. Tjedan matematike organizira se uz podršku Grada Zadra i Županije.

Subota, Svibanj 25, 2019 16:01

U OŠ Zadarski otoci jučer su dodijeljene nagrade najboljim  likovnim radovima u likovnom natječaju "Iskoni bje Slovo" koji se odvija  već treću godinu i predstavlja svečanost glagoljice. Na natječaj su pristigli radovi iz 62 osnovne škole iz cijele Hrvatske, pa čak i iz škola u Švicarskoj.

Ponedjeljak, Veljača 4, 2019 19:00

U Osnovnoj školi Zadarski otoci ovoga je vikenda održan pravi mali viteški turnir te alka na kojoj je sudjelovao velik broj učenika. Škola je u petak poslijepodne bila pretjesna za sve one koji su htjeli vidjeti, ali se i okušati u staroj viteškoj igri koja se, pored one najpoznatije sinjske, održavala i u Zadru.

Petak, Studeni 23, 2018 18:15

Učenici drugih razreda OŠ Zadarski otoci čestitali su jučer  rođendan svome gradu prigodnim svečanim programom u Kneževoj palači. Ovogodišnji program nazvan "Svetim Šimunom kroz prostor i vrijeme" prisjetili su se jednog od zadarskih zaštitnika. Prigodni program  upriličen je otvorenjem izložbe fotografija, projekcijom filma "Priča o sv.  Šimunu" te nastupom učenika OŠ Zadarski otoci, odnosno dječje folklorne skupine "Donatići", učenika i KUD-a "Sv. Šime" Rtina.

Utorak, Studeni 20, 2018 18:30

Stotine učenika i profesora OŠ Zadarski otoci, brojni građani,  predstavnici raznih udruga, branitelji, te predstavnici Grada  sudjelovali su u mimohodu u znak sjećanja na tragične  događaje u Škabrnji i Vukovaru. Tome je prethodio prigodni  program u ovoj školi.

Ponedjeljak, Svibanj 28, 2018 19:00

U školskoj knjižnici OŠ Zadarski otoci otvorena je izložba i dodijeljene su nagrade II. likovnog natječaja OŠ Zadarski otoci –  Zadar "Iskoni bje Slovo".

Ponedjeljak, Travanj 23, 2018 15:07

Danas  je u OŠ Zadarski otoci održano 23. Županijsko natjecanje "Sigurno u prometu", čiju organizaciju tradicionalno provodi Autoklub Zadar. Najbolje rezultate i plasman na državno natjecanje koje će se održati u Rovinju u svibnju osvojili su učenice Nika Henjak iz OŠ Šimuna Kožičića Benje, uz mentoricu Renatu Čizmin, te Kiara Lemezina iz OŠ Bartula Kašića uz mentoricu Anu Čolak.

Četvrtak, Travanj 19, 2018 13:30

Povodom Dana športa OŠ Zadarski otoci i Dana Planete Zemlje, u suradnji s atletskim klubom Alojzije Stepinac, danas je održana atletska humanitarna utrka ispred škole Zadarski otoci. Tri prvoplasirana u svakoj kategoriji dobili su medalje, a svi sudionici diplome. Sva prikupljena sredstva namijenjena su u humanitarne svrhe.

Četvrtak, Studeni 23, 2017 19:01

Učenici 5. e razreda OŠ Zadarski otoci na pomalo nesvakidašnji način obilježit će Dan grada Zadra - sutra u 9 sati u ogranku Bili Brig Gradske knjižnice odigrat će pantomimu na temu poznatih Zadrana.

Petak, Lipanj 5, 2015 00:00

Dvije radionice na temu odnosa s vršnjacima imala su priliku proći djeca Osnovne škole Zadarski otoci u podružnici Gradske knjižnice na Bilom brigu. Na prvoj su se upoznavali s različitim osjećajima, a na drugoj su se odigravale situacije nasilnog ponašanja, fizičkog nasilja koje je učestalije kod dječaka, te izolacije iz društva koje je učestalije kod djevojčica, pojasnila je pedagoginja dječjeg vrtića Sunce Marina Šarlija Miočić.

Stranice