turisticka zajednica

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Travanj 13, 2022 10:48

Ako je suditi prema prvim ovogodišnjim predsezonskim brojkama dolazaka i noćenja slovenskih gostiju u Hrvatskoj, za predstojeće blagdane, počevši s Uskrsom, valja očekivati velik dolazak Slovenaca na odmor u našu zemlju.

Četvrtak, Ožujak 31, 2022 08:51

Skupština Turističke zajednice Zadarske županije održala je u srijedu svoju 5. sjednicu na kojoj je usvojeno Godišnje financijsko izvješće o poslovanju Turističke zajednice Zadarske županije za 2021. godinu i Izvješće o izvršenju Programa rada za 2021. godinu kao i Izvješće o radu Turističkog vijeća za 2021. godinu.
Direktorica Mihaela Kadija je članovima Skupštine obrazložila oba spomenuta izvješća.

Ponedjeljak, Ožujak 14, 2022 14:22

Dok turistička sezona polako kuca na vrata, ne nedostaje faktora koji mogu ugroziti njezin uspjeh. Nakon dvije godine neizvjesnosti, zbog problema uzrokovanih pandemijom koronavirusa, sezona je napokon trebala ostvariti dobre rezultate. Remetilački faktori ove godine su rat u Ukrajini i sve veći broj izbjeglica koje bježeći od rata dolaze u Hrvatsku te rast cijena energenata, kao i opći pad životnog standarda izazvan naglim poskupljenjima.

Utorak, Ožujak 1, 2022 13:36

Iako je tek ožujak na vratima, pripreme za ovogodišnju ljetnu sezonu, od koje svi imaju velika očekivanja, već su počele. Dok pandemija koronavirusa jenjava, a bukti rat u Ukrajini svi pozorno prate situaciju i zaključuju da pripreme moraju dobro i na vrijeme odraditi.

Četvrtak, Veljača 24, 2022 14:22

Turistička zajednica Pakoštane za ovu godinu priprema niz novih stvari, a najzanimljivija novost za nadolazeću sezonu svakako je nova komunikacijska strategija koja je izrađena na temelju strategije turizma koja je usvojena prošle godine. Iz tog je strateškog plana iznjedrena upravo ta komunikacijska strategija koja Turističkoj zajednici daje smjernice na koji način komunicirati s turistima, ali i s domaćim iznajmljivačima, ugostiteljima te drugim pružateljima raznih usluga.

Petak, Veljača 11, 2022 14:11

Zbog sve većeg zanimanja gostiju za odmor u ruralnim dijelovima županije, Turistička zajednica Ravni kotari naručila je strategiju razvoja turizma Ravnih kotara za razdoblje od deset godina.
Potražnja za apartmanima u zaleđu Zadra, osobito vilama s bazenom, sve je veća zbog pandemije koronavirusa u kojoj gosti traže udaljenije destinacije koje im jamče sigurnost. Izrada strategije važna je i zbog činjenice da su Ravni kotari najveća turistička zajednica u Hrvatskoj.

Petak, Veljača 4, 2022 14:01

Financijske potpore županijske Turističke zajednice u javnom i privatnom sektoru ove su godine za 50 posto veće od prošlogodišnjih. Kako ističu u TZ-u, odluka o dodjeli sredstava donijeta je temeljem kvalitetnih programa i novih proizvoda za tekuću godinu.

Utorak, Veljača 1, 2022 13:47

Prošlogodišnja turistička sezona ugodno je iznenadila turistički sektor u Vrsima. Usprkos pandemiji i epidemiološkim mjerama, broj noćenja i dolazaka pokazuje kako se Vrsi ubrzano razvijaju kao prepoznata i kvalitetna destinacija s brojnim sadržajima.

Utorak, Veljača 1, 2022 11:49

U tijeku je Javni poziv za dodjelu potpora za turističke manifestacije u 2022. godini na području grada Zadra, koji traje do petka, 4. veljače 2022. godine.
Manifestacije se prijavljuju isključivo na propisanom obrascu. Detaljne upute zajedno s obrascem za prijavu nalaze se na internetskim stranicama Turističke zajednice grada Zadra: www.potpore.zadar.travel

Stranice