branko dukic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Travanj 14, 2021 11:50

Unatoč korona krizi koja se i dalje neminovno odražava na sve segmente života, a posebice gospodarska kretanja, Grad Zadar može se pohvaliti s rastom od 7 posto, mnogi projekti su u pandemijskom ozračju dovršeni, Zadar prednjači po povlačenju novca iz EU fondova, a već za sljedeću godinu spremni su novi projekti za 300 milijuna kuna.

Četvrtak, Ožujak 11, 2021 12:33

Za nedavnog posjeta Zadru ministra prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darka Horvata, obratila nam se stanarka Crvenih kuća žaleći se kako su na njihovoj zgradi, sagrađenoj u okviru POS programa, već godinama po zgradi i ispred nje cijevi kroz koje se provodi struja i nitko im to ne rješava.

Ponedjeljak, Ožujak 8, 2021 12:00

Pod dirigentskom palicom gradonačelnika Branka Dukića koji je svojoj ekipi zadao visoki tempo, Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Zadra u proteklom je razdoblju realizirao čitav niz kapitalnih projekata u različitim sferama života grada. Od preuzimanja mandata prvog čovjeka grada, Dukić je prepoznao vrijednost svih planova za bolji život Zadrana, a gradski upravni odjeli su ih pažljivo pretočili u praksu.

Srijeda, Ožujak 3, 2021 10:54

Gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić primio je predstavnike Udruge za promicanje i zaštitu prava pacijenata »Zadarski pacijent«, predvođene predsjednicom dr. Dubravkom Finka.

Četvrtak, Veljača 25, 2021 17:28

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković za posjeta Zadru potvrdio je kandidaturu Branka Dukića i Božidara Longina za još jedan mandat čelnih ljudi Grada i Županije. Razlog zašto su i ovoga puta dobili njegovu podršku, naglasio je Plenković, su dosadašnja postignuća, trud i rad zbog kojih vjeruje da će i na idućim lokalnim izborima »zadobiti puno povjerenje građana Zadra i svih stanovnika županije«.

Petak, Veljača 5, 2021 16:30

Danas je predstavljena prva faza uređenja plaže Kolovare. Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima i projektantom studije uređenja plaže Kolovare, Perom Marušićem, predstavio je javnosti plan uređenja plaže Kolovare. Riječ je o najvećoj gradskoj plaži koja zahtijeva sustavno uređenje u cijeloj svojoj dužini od preko kilometra.
U tijeku su radovi na uređenju prve faze koji su započeli u studenom i trebalo bi biti gotovo do svibnja.

Srijeda, Veljača 3, 2021 11:31

Nakon radnog sastanka s predsjednicima MO Bokanjac i Novi Bokanjac na kojemu su istaknuti upiti tamošnjih stanovnika oko rada buduće osnovne škole, gradonačelnik Branko Dukić sastao se sa zadarskim nadbiskupom Želimirom Puljićem.

Četvrtak, Studeni 26, 2020 10:05

Ovogodišnji Sajam stipendija i visokog obrazovanja, umjesto u Arsenalu gdje se tradicionalno održavao posljednjih nekoliko godina, ove se godine održava u virtualnom izdanju. Na brojnim zoom sastancima i web stranicama Instituta za razvoj obrazovanja IRO.hr srednjoškolci i studenti mogli su potražiti različite informacije u vezi brojnih hrvatskih, ali i europskih fakulteta te kako ostvariti pravo na pojedinu stipendiju.

Utorak, Studeni 24, 2020 11:00

Povodom današnjeg Dana grada Zadra zadarski gradonačelnik Branko Dukić osvrnuo se na kapitalne projekte za razvoj Zadra. S obzirom da je, zbog njihova značaja za bolji život građana, veliki dio njih prepoznala i Europska unija, Zadar se može pohvaliti kako je jedan od gradova u RH s najvećim prilivom sredstava iz fondova EU-a.

Utorak, Studeni 17, 2020 16:36

Prošla su dva mjeseca otkako je Inspekcija zaštite okoliša naredila zatvaranje deponija u Diklu. Kao rok za izmještaj deponija dano im je tri mjeseca, što praktično znači da im je za preseljenje ostalo tek nešto više od mjesec dana. Gradonačelnika Zadra, Branka Dukića, stoga smo pitali kakva je najnovija situacija, odnosno jesu li pronašli novu lokaciju deponija.

Stranice