peticija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Rujan 26, 2019 10:26

Zbog mogućnosti anonimnog prijavljivanja mnogi hrvatski učitelji i profesori rade pod velikim pritiskom jer im neosnovano i bez dokaza praktički svatko može »na vrat« navući inspekciju, sažetak je peticije koja je ovih dana predana Ministarstvu znanosti i obrazovanja.

Utorak, Srpanj 2, 2019 15:44

Peticija za „Konačno zatvaranje i protiv proširenja odlagališta 'neopasnog' otpada Diklo u Zadru“, koju je u nedjelju, 23. lipnja,  pokrenuo mještanin Dikla Mario Živković, "putuje" dalje, još barem tjedan dana, potvrdio nam je u razgovoru Živković.

Utorak, Lipanj 25, 2019 10:43

Mještanima Dikla dojadilo je čekati da institucije odrade svoj posao. Odlučili su uzeti stvar u svoje ruke te su pokrenuli peticiju za »Konačno zatvaranje i protiv proširenja odlagališta »neopasnog« otpada Diklo u Zadru«, koje je pored njihovih kuća od 1963. godine.

Subota, Studeni 3, 2018 13:15

U Hrastu se ne smiruju strasti nakon što je APIS obznanio  kako je dio potpisa inicijativa "Narod odlučuje" i "Istina o Istanbulskoj"  nevažeći zbog različitih nepravilnosti, počev od onih da se jedna te ista  osoba potpisivala više puta, da su na listama potpisi maloljetnih osoba,  potom da je niz  potpisa s nevažećim OIB-om i slično.  No jedna od najozbiljnijih kritika zasigurno je ona po kojoj su se na peticije stavljali - imena mrtvih ljudi.

Utorak, Svibanj 8, 2018 15:33

Mještani Petrčana koji nisu zadovoljni projektom rekonstrukcije obale investitora Županijske lučke uprave Zadar, konkretno visinom parapetnog zida na mulu jer im, kako kažu, zaklanja ono najvrijednije što imaju - pogled na zaljev, otoke, zalazak Sunca..., pokrenuli su peticiju i prikupili oko 150 potpisa u mjestu te još oko 400 on line.

Četvrtak, Prosinac 10, 2015 00:00

Očekuje se da će uređaj uskoro biti dostupan i mlađim pacijentima, te da će ga biti moguće legalno nabavljati preko zdravstvenog sustava u sve većem broju zemalja, pa tako i u Hrvatskoj, kaže Daniela Cvitanović, predsjednica Udruge Cukrići

kontejner_beskucnici_siromastvo_kriza
Subota, Studeni 21, 2015 00:00

Sindikat umirovljenika Hrvatske izvještava javnost o potpisivanju Peticije - glasam protiv siromaštva starijih osoba.

Utorak, Travanj 7, 2015 00:00

Zbog velikog odaziva peticiji „Protiv raka u dva koraka", koju  od 23. travnja na području Zadra i cijele Zadarske županije provodi Liga  protiv raka Zadar s ciljem objedinjavanja onkološkog liječenja u Zadru,  potpisivanje će se nastaviti i tijekom ovoga tjedna.

Utorak, Ožujak 24, 2015 00:00

Utorak, Rujan 30, 2014 00:00 2

Nakon što nije uvrštena na dnevni red 10. sjednice Gradskog vijeća Zadra, članovi inicijative "Svi za Kalelargu" zapalili su ispred bazena Kolovare 570 listova s 10.823 potpisa potpore za promjenu naziva Široke ulice u Kalelargu. Papire s potpisima koje nisu prihvatili gradski oci kao želju velikog broja građana da se ulica nazove onim nazivom, kojeg Zadrani ionako upotrebljavaju, zapalili su: Boris Marin zvani Poštar, inicijator akcije Hrvoje Bajlo i Nenad Marčina.

Stranice