konferencija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Siječanj 21, 2022 11:17

Nikad prije toliko ljudi nije istovremeno sudjelovalo u trkačkom događaju kao prošle godine na utrci Wings for Life World Run. U utrci je tako 184 236 sudionika, pripadnika 195 nacionalnosti trčalo za one koji ne mogu. I ove godine, 8. svibnja kreće najpoznatija utrka na svijetu, a sudeći prema prognozama i ove godine se očekuje ogroman broj prijavljenih.

Ponedjeljak, Siječanj 17, 2022 13:27

Premijer Andrej Plenković izjavio je da nitko ne može biti zadovoljan smanjenjem broja stanovnika ali i ocijenio kako to nije neočekivano te naglasio da će Vlada učiniti sve da ublaži negativne trendove i poboljša pozitivne, istaknuvši da je pitanje demografije puno šire od okvira jedne vlasti.

Utorak, Prosinac 21, 2021 15:30

Završna konferencija projekta Šjora za otok održana je u petak, 17. prosinca u COIN-u u Zadru. Ovom prigodom predstavljeni su rezultati projekta, koji će službeno završiti 15. siječnja 2022. godine.

Četvrtak, Prosinac 16, 2021 10:00

U Kneževoj je palači jučer održana panel rasprava s građanima u okviru Konferencije o budućnosti Europe pod nazivom »Pripremajući se za sutrašnjicu: Globalna i regionalna uloga EU u odgovoru na transnacionalne izazove«, kojoj su prisustvovali studenti zadarskog Sveučilišta, učenici zadarskih srednjih škola, te predstavnici Grada, udruga i civilnog društva.

Utorak, Prosinac 14, 2021 14:06

U organizaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova, u Zadru će se u srijedu, 15. prosinca 2021. godine, održati panel rasprava s građanima u okviru Konferencije o budućnosti Europe pod nazivom „Pripremajući se za sutrašnjicu: Globalna i regionalna uloga EU u odgovoru na transnacionalne izazove“ s početkom u 11 sati (Kneževa palača, poljana Šime Budinića 3).

Utorak, Prosinac 7, 2021 14:41

Akcija mladih predstavila je ispred ulaza u staro Kazalište lutaka preko trideset amandmana na proračun Grada Zadra za 2022. godinu. Svoje su prijedloge podijelili u nekoliko važnih točaka, a naglasak su stavili na socijalnu skrb te na infrastrukturu. Osim toga, prijedlozi se odnose na inkluziju osoba s invaliditetom, zelenu politiku, a traže i bolje mjere za mlade.

Srijeda, Prosinac 1, 2021 14:19

U sklopu projekta CCI4TOURISM održano je 10 predavanja i radionica namijenjenih dionicima iz kreativnih i kulturnih industrija u turizmu. Predavanja su obuhvaćala tematike digitalizacije novih trendova u kulturnom i kreativnom sektoru i turizmu te osvrt na novonastale promjene uzrokovane pandemijom COVIDA-19 u svrhu unaprjeđenja poslovanja i razvijanja novih vještina polaznika.

Subota, Studeni 27, 2021 10:13

Prva dolina digitalnih nomada u Hrvatskoj simbolično se otvorila jučer u Zadru, a otvorena je u okviru inicijative Work Remotely Croatia i okuplja digitalne nomade koji borave u Hrvatskoj. Digitalnih nomada trenutačno ima više od 35 milijuna u svijetu te je njihova ekonomska vrijednost procijenjena na 787 milijardi dolara godišnje, a što samo za sebe govori o potrebi ulaganja u ovu ciljnu skupinu.

Četvrtak, Studeni 25, 2021 12:51

Tvrtka Infobip i Športski centar Višnjik potpisali su ugovor za organizaciju i održavanje Infobip Shift konferencije u rujnu 2022. u Dvorani Krešimira Ćosića, objaviili su s Višnjika.

Utorak, Studeni 16, 2021 12:36

Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj, u sklopu procesa Konferencije o budućnosti Europe, organizirao je panel na temu mladih i budućnosti Mediterana. Uvodne govore održali su zadarski gradonačelnik Branko Dukić, župan Božidar Longin te Dijana Vican, rektorica Sveučilišta u Zadru. Videoporukom se prisutnima obratila potpredsjednica Komisije Dubravka Šuica te predsjednik saborskog Odbora za europske poslove Domagoj Hajduković.

Stranice