konferencija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Listopad 26, 2021 12:44

Godišnja konferencija pod nazivom »Novi početak: optimizam, oporavak i otpornost« upriličena je u zadarskom hotelu Kolovare od subote do ponedjeljka. Na otvaranju programa, okupljenima su se uz predsjednicu APR-a Maju Dodić i voditeljicu Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj Violetu Simeonov Stančić obratili i gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukić te župan Zadarske županije Božidar Longin.

Ponedjeljak, Listopad 25, 2021 10:36

Udruga Antropop u suradnji s Odjelom za etnologiju i antropologiju Sveučilišta u Zadru organizirala je proteklog vikenda konferenciju G:Rad - od doma do destinacije. Cilj konferencije je detektirati procese u javnom prostoru i zajednici te interdisciplinarno promišljati i istraživati transformacije grada Zadra. Na njoj je sudjelovalo 11 izlagača s različitim i vrlo zanimljivim temama.

Subota, Listopad 9, 2021 11:15

Sve organizacije Stranke umirovljenika u Zadarskoj županiji, osim one Grada Zadra, na čelu s Duškom Vukovićem, vratile su se u matičnu stranku Hrvatsku stranku umirovljenika, izvijestili su jučer na konferenciji u Zadru, general Veselko Gabričević, predsjednik HSU-a, te Branimir Jelenić, predsjednik Županijskog odbora organizacije HSU-a.

Petak, Listopad 8, 2021 11:49

U Multimedijalnoj dvorani Centra za kreativne industrije jučer je održan znanstveno-stručni skup »Maritimna kultura zadarskog kraja u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti«, a organizirali su ga Zavod za povijesne znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i Upravni odjel za pomorsko dobro, more i promet Zadarske županije.

Četvrtak, Rujan 30, 2021 12:03

U hotelu Kolovare jučer je u sklopu projekta ECOWAVES otvorena konferencija »Jačanje kapaciteta za pravilno gospodarenje otpadom u lučkom području«. Organizator konferencije je Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije.

Ponedjeljak, Rujan 27, 2021 14:51

U utorak, 28. rujna s početkom u 11:00 sati u Ulici Bedemi zadarskih pobuna (Muraj / iznad ribarnice) održat će se konferencija za medije povodom skorašnjeg početka radova na rekonstrukciji zaobalnog dijela Liburnske obale. Riječ je o novoj fazi radova koji se odvijaju u sklopu projekta “Rekonstrukcija i izgradnja lučke infrastrukture Grad Zadar-Poluotok”.

Ponedjeljak, Rujan 27, 2021 13:49

Na Sveučilištu u Zadru jutros je s radom započela Međunarodna konferencija o arheologiji broda. Riječ je o događanju koje okuplja renomirane svjetske stručnjake u području povijesti pomorstva, etnologije i arheologije broda, a održava se od 1976. godine.

Srijeda, Rujan 22, 2021 11:55

Na Sveučilištu u Zadru jutros je otvorena 5. Međunarodna konferencija o podacima u atletici, na kojoj će sedamdesetak sudionika iz više od 30 zemalja razmijeniti iskustva i dobiti nove spoznaje o upravljanju podacima i suradnji među federacijama, organizatorima događanja, klubovima, ekspertima s područja prikupljanja podataka, novinarima i drugima koji su uključeni u održavanje i praćenje atletskih natjecanja.

Petak, Rujan 17, 2021 11:55

U hotelu Kolovare od četvrtka do nedjelje održava se 3. Konferencija o putovanjima, tropskoj, migracijskoj medicini i HIV -u u Jugoistočnoj Europi i 4. Hrvatska konferencija o putovanjima, tropskoj, migracijskoj medicini i HIV-u. Organizator ovog međunarodnog susreta liječnika je Hrvatsko društvo za putovanja, tropsku i migracijsku medicinu Hrvatskog liječničkog zbora.

Petak, Rujan 10, 2021 12:06

Međunarodna developerska konferencija Infobip Shift, koja je u Zadru 7. i 8. rujna okupila uživo tri tisuće sudionika iz svijeta i još oko deset tisuća online, završena je uz poruke suosnivača Infobipa Silvija Kutića da ta tvrtka želi svijetu predstaviti hrvatsku pamet i domaće stručnjake povezati sa najvećim globalnim imenima.

Stranice