radionice

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Srpanj 20, 2021 12:01

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija organizira ciklus besplatnih informativnih radionica i događanja za poduzetnike s područja Zadarske županije u okviru projekta »Pružanje usluga informiranja i povezivanja za MSP u Zadarskoj županiji.
Ukupna vrijednost projekta je 621.183,19 kuna, dok bespovratna sredstva iznose 426.954,94 kuna.

Utorak, Lipanj 22, 2021 10:30

U Gradskoj knjižnici Zadar, s prvim danom ljeta započeo je i program Ljeto u Knjižnici. Tog datuma obilježava se i devedeseta godišnjica rođenja Zlatka Grgića, autora crtanog lika profesora Baltazara uz kojeg su odrastale mnoge generacije. Crtani film »Profesor Baltazar« nastao je u Zagreb filmu, u razdoblju od 1967. do 1971. godine, a pravo na prikazivanje otkupilo je više od 30 zemalja, a Gradska knjižnica u Zadru ovom je profesoru odala počast.

Utorak, Lipanj 15, 2021 14:51

»Veseli oblačić« postoji od 2013. godine i ženama nudi kompletnu njegu, pomoć i savjete u svim aspektima trudnoće, poroda te brige za novorođenčad, ali i za majke. Razgovarali smo s Evom Gerner, osnivačicom »Veselog oblačića« te njezinim suradnicama, Ivanom Mamić, Ivanom Menciger i Ivanom Dumanić, koje svaka na svoj način pomažu roditeljima da što bolje brinu za svoju bebu, ali i za sebe.

Srijeda, Ožujak 31, 2021 14:15

U ponedjeljak navečer je u dvorani Zadarskog plesnog ansambla održana prezentacija radionice suvremenog plesa koju je posljednjih dva tjedna vodila Josipa Štulić, članica Zadarskog plesnog ansambla s diplomom plesne akademije u Salzburgu i bogatim plesnim iskustvom na pozornicama Hrvatske i Europe.

Ponedjeljak, Ožujak 8, 2021 09:58

U okviru edukativne platforme koju Zadarski plesni ansambl provodi godinama za svoje članove, a također i za sve ostale sudionike plesne scene u Zadru i šire, poštujući sve epidemiološke mjere potrebne za neometan rad u plesnoj dvorani, u mjesecu ožujku planirane su tri plesne radionice u trajanju po tjedan dana s tri različite profesionalne plesne umjetnice.

Utorak, Svibanj 26, 2020 10:34

U dvorani Zadarskog plesnog ansambla, pa tijekom naredna dva tjedna, održavat će se radionica suvremene plesne tehnike koju vodi renomirani zadarski plesni umjetnik Marin Lemić. Događanje je u sklopu projekta edukativnih programa intenzivnih radionica i treninga za 2020. godinu za što je Ansambl dobio potporu grada Zadra sa zadatkom da se već postojeći kadar što više približi profesionalnoj plesnoj sceni u Hrvatskoj.

Ponedjeljak, Rujan 23, 2019 14:53

Ovogodišnje jubilarno, deseto po redu izdanje Sabora glagoljaša »Slovo Rogovsko 2019.« održava se u Zadarskoj i Šibensko-kninskoj županiji. U Osnovnoj školi Stjepan Radić u Bibinjama u proteklu subotu održane su radionice glagoljice.

Ponedjeljak, Rujan 23, 2019 09:54

Udruga Prospero poziva sve zainteresirane da se jave na trodnevnu radionicu »Izrada autohtonih suvenira«. Riječ je o radionici koju ova udruga provodi u suradnji s Nacionalnim parkom Paklenica u sklopu projekta Podzemni grad u srcu Velebita: razvoj cjelogodišnjeg održivog i sigurnog aktivnog turizma u NP Paklenica i širem velebitskom području.

Utorak, Rujan 10, 2019 13:58

U sklopu programa Umjetničke organizacije Histeria Nova i Škole prirodnog pokreta, u Zadru su protekli vikend održane dvije radionice vertikalnog plesa pod vodstvom Marije Šćekić i kanadske plesačice Chandre Crown iz Aeriosa Dance Society kompanije iz Vancouvera.

Utorak, Srpanj 30, 2019 15:16

U ponedjeljak, 29. srpnja 2019. u 18 sati u Domu kulture u Velom Ižu održana je dječja kreativna radionica na temu glagoljice, a u sklupu izložbe "1000 godišć glagoljice na Ižu" koja je otvorena na veloišku feštu Petrovu 29. lipnja povodom otkrića kamenog praga s glagoljskim natpisom početkom godine. Autor izložbe je Veloižanin đakon i etnolog Livio Marijan u suradnji s Narodnim muzejem Zadar, Nacionalnom sveučilišnom knjižnicom u Zagrebu i Arhivom Zadarske nadbiskupije.

Stranice