radionice

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Prosinac 15, 2021 15:15

U subotu, 18. prosinca 2021. s početkom u 11 sati u prostorima Drame plus, na adresi Molatska 9, u Zadru započinje realizacija dugo najavljivanog autorskog projekta u produkciji Drame plus pod nazivom »D plus laboratorij«.

Četvrtak, Prosinac 9, 2021 10:49

Radionicom u Gospiću započeo je završni tjedan terenskih radionica o seoskom turizmu koji se ovog tjedna nastavito u srijedu u Šibeniku, a danas se održava u Zadru te u petak završava u Karlovcu.

Srijeda, Studeni 17, 2021 14:16

Da je blue plavo, a house kuća – i to happy house – to već znaju svi mališani iz virskog Dječjeg vrtića Smješko koji od listopada prate nastavu engleskog jezika, odnosno integrirani program ranog učenja engleskog jezika. No nije riječ o običnoj nastavi ili štrebanju napamet; najmlađi Virani lako uče iz prilagođenih knjiga na engleskom, slikovnica i uz pomoć naljepnica, raznovrsnih i zabavnih edukativnih igri te najviše uz pomoć svojih teta.

Srijeda, Studeni 10, 2021 13:07

Radionica namijenjena potencijalnim korisnicima sredstava dostupnih kroz Mehanizam oporavka i otpornosti EU za turizam održat će u ponedjeljak, 15. studenoga godine u Centru kreativnih industrija u Zadru. Kroz ovu EU mjeru za turizam, kojim je Republici Hrvatskoj odobreno 2,2 milijarde kuna, želi se razvijati održivi, inovativni i otporni turizam.

Utorak, Studeni 9, 2021 13:54

Brojne radionice i edukativni programi s najmlađima stalna su aktivnost biogradske Gradske knjižnice. Poznato je naime, da su već niz godina predškolska i školska populacija redoviti gosti u knjižnici, a s njima se sustavno i intenzivno radi.

Petak, Listopad 29, 2021 12:02

Narodni muzej Zadar poziva na posjet izložbi U Harmoniji ljepote narodne umjetnosti Litve; U potrazi za inspiracijom u Gradskoj loži od 25. 10. do 10. 11. 2021.
Izložba je rezultat međunarodne suradnje u organizaciji Veleposlanstva Republike Litve na čelu s veleposlanicom gospođom Jurate Raguckiene. U zajedničkoj suradnji i komunikaciji veliku pomoć pružila je i počasna konzulica gospođa Rima Koić.

Subota, Rujan 18, 2021 09:57

Prvi let bio je 1903., godine, a samo 9 godina poslije toga, poletjelo se i u Zadru. Tu drugu tradiciju letenja u Zadru čuva Aeroklub Zadar koji kontinuirano radi već 76 godina. Aeroklub Zadar je neprofitna udruga građana udruženih s ciljem promicanja i omasovljenja zrakoplovnih sportova i zrakoplovno-tehničke kulture.

Srijeda, Rujan 15, 2021 14:45

Platforma za Kino poziva na programe koji se odvijaju ove jeseni u DKC-u Kino u Sv. Filipu i Jakovu.

Udruga U Pokretu kao koordinator Platforme potpisala je ugovor o financiranju projekta “Platforma za Kino” sa Zakladom Kultura Nova. Kroz projekt, Tinel kao dnevni boravak unutar DKC-a Kino svakim danom ima svoja vrata otvorena od 17:00 do 20:00 sati te se stvaraju i održavaju raznovrsni kulturni i umjetnički programi od građana za građane.

Petak, Rujan 3, 2021 12:04

HNK Zadar službeno počinje s radom Glumačkog studija. Prethodni dugogodišnji rad Glumačke radionice HNK Zadar ima iza sebe brojne uspjehe. Mnogi polaznici uspješno su završili glumačke akademije u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Sarajevu te se nastavili aktivno baviti glumom poput Tihane Lazović, Lovre Ivankovića, Paole Slavice, Silvija Mumelaša i Nadine Mičić.

Utorak, Kolovoz 24, 2021 14:22

Zahvaljujući Zadar Organ Festivalu i njegovoj organizatorici, orguljašici i muzikologinji Tei Kulaš, već treću godinu za redom, pod okriljem neprofitne umjetničke organizacije »Zara«, pedeset i troje djece i mladih, u rasponu od 4 do 20 godina punih su osam dana uživali u razvijanju i usavršavanju kreativnih vještina, od glazbe, preko slikarstva pa sve do filma. Brojni radovi zanimljivih dosega i ideja prezentirani su na završnoj prezentaciji koja se održala u nedjelju, 22.

Stranice