razgovor

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Svibanj 20, 2021 09:45 1

Nakon relativne, iako ne i apsolutne pobjede kao na lokalnim izborima 2017., kada je gradonačelnički mandat osvojio već u prvome krugu, Branko Dukić nimalo ne sumnja u svoj reizbor. S aktualnim gradonačelnikom razgovarali smo o rezultatima nedjeljnih izbora, budućem slaganju većine u Gradskom vijeću Zadra, kao i o najvećem iznenađenju izbora – nezavisnoj listi Enija Meštrovića.

Utorak, Svibanj 11, 2021 13:15

U organizaciji Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata i Odjela za povijest Sveučilišta u Zadru te u suradnji s Gradom Biogradom na Moru priprema se održavanje II. znanstveno-stručnog skup Biogradsko-benkovački kraj u Domovinskom ratu, što je bio povod za razgovor s predsjednikom Organizacijskog odbora dr. sc. Josipom Čerinom.

Petak, Travanj 16, 2021 11:30

Predsjednica Županijske skupštine Zadarske županije Nevenka Marinović na izmaku mandata prigodno se, uz današnji Dan Zadrske županije, osvrće na donesene odluke te projekte, planove i razvojni potencijal u području infrastrukture, školstva, zdravstva...

Nedjelja, Listopad 18, 2020 12:36 1

U kriznoj 2020. godini, resor MUP-a čini se jednim od najvažnijih. Susrećemo se ne samo s pitanjima sigurnosti građana, nego i zaštite njihovih temeljnih ljudskih prava i sloboda, a tu je i pitanje očuvanja zdravlja. O svim tim temama razgovaramo s potpredsjednikom Vlade i ministrom unutarnjih poslova, Davorom Božinovićm.

Utorak, Prosinac 17, 2019 14:30

Bečki Hrvat dr. sc. Marijan Brajinović, austrijski ministar-savjetnik u mirovini, prisegnuti sudski tumač i prevoditelj, utemeljitelj je i osnivač Austrijsko-hrvatskog društva koji preko 40 godina aktivno djeluje na području Austrije i Hrvatske. Rođen 1949. u Gornjoj Dubici, općina Odžak, u Bosanskoj Posavini, gdje su partizani nakon pada Berlina, dakle poslije završetka Drugoga svjetskog rata, pobili 3404 mladih Hrvata.

Subota, Veljača 16, 2019 20:04 1

Renato Švorinić vodit će HNK Zadar kao ravnatelj i sljedeće  četiri godine. Bila je 2003. godina kad je prvi put zasjeo na ovo mjesto,  pretrpio razne kritike, uspješno se nosio s gospodarskom krizom, pokrenuo priču s vlastitim ansamblom... Sve u svemu zadovoljan je dosad  napravljenim.

darionakic_1
Srijeda, Listopad 21, 2009 00:00

Kao liječnik, a sada i kao ravnatelj glavni cilj mi je da časno i savjesno obavljam svoj posao. To mi je najvažnije od svega. Što se tiče planova, onih koji bi se trebali realizirati kroz sljedeće četiri godine, prije svega računam na završetak Poliklinike. Uz to, do tada bi značajno trebala biti izgrađena i nova zgrada na mjestu današnjeg Zaraznog i Kožnog odjela, a zadarska Opća bolnica krenuti prema statusu kliničke bolnice, ističe dr. Nakić