gospa od zdravlja

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Svibanj 13, 2011 00:00

Uvijek je čudesno to Božje izabranje. Čudesno je po tome kako Bog ima svoje kriterije kad nam daruje ljude koji će se njemu posvetiti. I upravo primjeri svetaca nam pokazuju kako je svatko od nas pozvan biti svet. I svatko od nas može u svom životu činiti ono što je Bogu milo, istaknuo je mons. Ivan Mustać

blagoslov djece
Ponedjeljak, Studeni 22, 2010 00:00

Blagdan Gospe od Zdravlja ili Prikazanja Blažene Djevice Marije jučer je svečano proslavljen svetim misama u 7 i 8 sati u istoimenoj crkvi u Zadru. Službu Riječi i blagoslov djece u crkvi Gospe od Zdravlja poslijepodne je predvodio katedralni župnik mons. Ivan Mustać.

misa_leopold mandic
Četvrtak, Svibanj 13, 2010 00:00

Blagdan Sv. Leopolda Bogdana Mandića jučer je proslavljen misnim slavljem koje je u crkvi Gospe od Zdravlja u Zadru predvodio mons. Ivan Mustać, župnik katedrale Sv. Stošije.

prendja1109
Nedjelja, Studeni 22, 2009 00:00

Hodočastimo tko zna po koji put tragom naših predaka, naših građana, vjernika grada Zadra koji već dugo časte svoju Gospu od Zdravlja, Gospu od Kaštela, i koji u svojoj vjeri dolazeći pred njezin lik nose sebe, svoj život, svoje potrebe duhovne i tjelesne. Molimo svatko za sebe za svoje srce da bude zdravo, ne samo fizičko, nego i nutarnje srce, naša savjest. Molimo za zdravlje naših obitelji, našeg grada i domovine koja je potrebna puno zdravlja, tjelesnog i duhovnog.

misa_gospa od zdravlja
Srijeda, Studeni 4, 2009 00:00

Neka nas Dušni dan nadahne da misleći o sebi i svom životu, u poniznosti priznavajući sebe nedovršenima i nesavršenima, štoviše čak i grešnima, molimo Gospodina da nam pomogne na našem putu da ispunimo svoj život po njegovoj svetoj volji, zaključio je mons. Prenđa