posjet

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Siječanj 24, 2022 15:27

Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture jučer je posjetio Zadarsku županiju. Najprije se sastao sa županom Božidarom Longinom na temu realizacije cestovnih projekata u Zadarskoj županiji, nakon čega je obišao radove na projektu "Rekonstrukcija i izgradnja lučke infrastrukture Grad Zadar - Poluotok".

Petak, Siječanj 21, 2022 20:54

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković održao je jučer sastanak sa županom Zadarske županije Božidarom Longinom i gradonačelnikom Grada Zadra Brankom Dukićem te njihovim zamjenicima Šimom Vickovićem i Antom Babićem.
Župan Longin istaknuo je da je sastanak bio izrazito plodonosan i da mu je bilo veliko zadovoljstvo biti domaćinom premijeru, državnim tajnicima i ministrima.

Petak, Siječanj 7, 2022 10:29

Župan Božidar Longin i zamjenik župana Šime Vicković u pratnji načelnika Policijske uprave zadarske Antona Dražine posjetili su policijske djelatnike Postaje granične policije Gračac. Župan Longin je iskazao osobnu potporu i zahvalnost pripadnicima hrvatske policije, odnosno Policijske uprave zadarske, koji uz maksimalne napore svakodnevno čuvaju hrvatsku granicu.

Srijeda, Studeni 10, 2021 11:33

Župani Zadarske i Ličko-senjske županije Božidar Longin i Ernest Petry uz nazočnost predstavnika Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Parka prirode Velebit, Hrvatskih šuma i Općine Gračac obišli su gradilište Centra izvrsnosti Cerovačke špilje.

Petak, Listopad 29, 2021 11:51

Župan Božidar Longin sa suradnicima primio je u nastupni posjet veleposlanika Republike Austrije dr. Josefa Markusa Wuketicha. U svojoj dugoj i uspješnoj karijeri Nj. E. Wuketich obnašao je razne dužnosti unutar Ministarstva vanjskih poslova Republike Austrije.

Utorak, Rujan 21, 2021 14:49

Premijer Andrej Plenković i ministri posjetit će tvornicu Maraske Zadar povodom 200. obljetnice Maraske Zadar i industrijske proizvodnje Maraschina, biljnih i voćnih likera.

Premijera će službeno primiti Svjetlan Stanić, predsjednik Uprave i vlasnike Stanić grupe i Stipe Bevanda, direktor Maraske Zadar te će održati kratki sastanak. Premijer će zajedno s domaćinima obići proizvodni pogon, a nakon toga održat će se kratke izjave za medije.

Subota, Rujan 11, 2021 15:55 1

»Narode svita u Benkovcu«, narodna je poslovica koja se svakog 10. u mjesecu na Benkovačkom sajmu itekako potvrđuje. Doduše nije bila gužva kao u kolovozu, ali su na istinskom dašku tradicije, mjestu ponude i potražnje, bile nazočne tisuće prodavača, preprodavača, kupaca, nakupaca, dokoličara i znatan broj turista.

Utorak, Rujan 7, 2021 09:13

Povodom početka nove školske godine i 45. godišnjice osnutka Osnovne škole – Voštarnica Zadar za učenike s većim teškoćama u razvoju, intelektualnim poteškoćama i poremećajima iz spektra autizma u Zadarskoj županiji, program svečanog otvorenja nove zgrade, osim lokalnih dužnosnika uveličao je i ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs te državna tajnica u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Marija Pletikosa.

Ponedjeljak, Kolovoz 30, 2021 08:43

Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović posjetio je jučer Vir u povodu Dana općine i blagdana Glavosjeka svetoga Ivana Krstitelja. Nakon svečane sjednice Općinskog vijeća održan je koncert klape Intrade i Tomislava Bralića te je na kraju proslava uveličana vatrometom. Predsjednik Općinskog vijeća, Antonio Vučetić, naglasio je kako je posjet predsjednika Milanovića potvrda njihovom trudu i radu te kako je Vir postao lijepa, pozitivna priča i simbol napretka.

Stranice