izgradnja

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Rujan 15, 2021 12:13

Projekt izgradnje Centra za mlade punom parom ide dalje, te bi trebao biti završen početkom sljedeće godine. Buduće središte kreativne i kulturne industrije polako poprima svoj završni izgled. U zadnjih je mjesec dana završen veliki dio zahtjevnih građevinskih radova. Trenutačno su u tijeku obrtnički radovi, ugradnja instalacija, stolarski, keramičarski te bravarski zahvati.

Srijeda, Kolovoz 18, 2021 12:33 9

Prošao je blagdan, crkveno pučka fešta sv. Kasijana, nebeskog zaštitnika župe Sukošan, prošao je i blagdan Velike Gospe ili Uznesenja Blažene Djevice Marijine, a u susjednom Bibinju i njihov nebeski zaštitnik sv. Roko, a u Sukošanu koji broji oko tri tisuće stanovnika, usprkos činjenici da se izvode građevinski radovi na dijelu obale, neslužbeno boravi preko šest tisuća gostiju i vikendaša.

Petak, Srpanj 23, 2021 13:49

Sukošan je rekordne 2019. bez nautičara iz Marine Dalmacija posjetilo oko 38.000 turista, dvanaest puta više nego broji stanovnika. Usprkos činjenici da pjesmu cvrčaka u Sukošanu ove sezone utišava zvuk s gradilišta jučer, 22. srpnja 2021., shodno podacima iz sustava eVisitor u ovom općinskom središtu boravilo je 3.308 prijavljenih gostiju bez nautičara, što je čak oko 85 posto gostiju s obzirom na 2019. godinu.

Ponedjeljak, Srpanj 12, 2021 13:06

Zadarski se studenti već uvelike raspituju i traže smještaj za iduću akademsku godinu. I maturanti, zabrinuti jer su čuli da je najam u Zadru sve skuplji i skuplji, postavljaju upite na Facebook grupama tražeći savjete budući da su financije značajan faktor prilikom odabira.
Novi studentski dom trebao bi pružiti smještaj za još gotovo 300 studenata pa smo provjerili u kojoj su fazi trenutačno radovi i očekuje li se završetak početkom sljedeće akademske godine kako je najavljeno.

Srijeda, Lipanj 30, 2021 14:00

Općina Pakoštane ulaže u sakralne objekte, u tijeku je izgradnja novog groblje s mrtvačnicom iznad Pakoštana, te mrtvačnice na mjesnom groblju Vrana. Ukupna vrijednost projekta iznosi 25 milijuna kuna.

Srijeda, Lipanj 30, 2021 11:38

U novoj Gradskoj vijećnici na katu Gradske uprave potpisan je ugovor između Grada Benkovca i tvrtke U.O. Amadeus za rušenje i demontažu dijela građevine Dom kulture Benkovac. Ugovor su potpisali gradonačelnik Tomislav Bulić i Rudolf Blažan, vlasnik U.O. Amadeus Benkovac.
- Vrijednost radova rušenja bez PDV-a iznosi 144.510 kuna, a s PDV-om 180.637 kuna, kazao je Tomislav Bulić.

Ponedjeljak, Svibanj 24, 2021 11:39

Na putu u Hrvatsku kenuo je iz Kine brod “Development Way” koji, prema podacima Hrvatskih cesta (HC), na gradilište Pelješkog mosta dovozi posljednja 24 segmenta čelične rasponske konstrukcije mosta, piše u ponedjeljak Večernji list.

A to znači da je proizvodnja dijelova za Pelješki most u kineskim pogonima završena i da je u biti taj most koji će povezati dva dijela Hrvatske gotov te da još samo treba spojiti svih 165 segmenata od jedne do druge obale, ukupne dužine 2440 metara.

Ponedjeljak, Svibanj 10, 2021 10:08

Općinsko središte Ražanac, malo primorsko naselje smješteno podno moćnog Velebita, na južnoj strani Podvelebitskog kanala, naselje je na moru koje usprkos poznatoj ražanačkoj buri živi od mora, bolje rečeno, od plodova mora i turizma.

Srijeda, Svibanj 5, 2021 10:30

Kako bi se uvjerili u napredovanje radova, gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić i njegov zamjenik Ante Babić sa suradnicima, pročelnicima Darkom Kasapom i Josom Nekićem i nadbiskup Zadarske županije, Želimir Puljić sa suradnicima, obišli su novu Katoličku osnovnu školu Ive Mašine na Novom Bokanjcu čija je izgradnja pri kraju.

Četvrtak, Ožujak 25, 2021 12:01

Župan Božidar Longin u pratnji suradnika posjetio je Općinu Jasenice gdje s načelnikom Martinom Baričevićem razgovarao o razvojnim projektima koji se provode na tome području.

Stranice