izgradnja

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Svibanj 5, 2021 10:30

Kako bi se uvjerili u napredovanje radova, gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić i njegov zamjenik Ante Babić sa suradnicima, pročelnicima Darkom Kasapom i Josom Nekićem i nadbiskup Zadarske županije, Želimir Puljić sa suradnicima, obišli su novu Katoličku osnovnu školu Ive Mašine na Novom Bokanjcu čija je izgradnja pri kraju.

Četvrtak, Ožujak 25, 2021 12:01

Župan Božidar Longin u pratnji suradnika posjetio je Općinu Jasenice gdje s načelnikom Martinom Baričevićem razgovarao o razvojnim projektima koji se provode na tome području.

Četvrtak, Ožujak 18, 2021 14:30

Odlukom o ostvarenju prava na dar za novorođeno dijete u Općini Sv. Filip i Jakov kojom se uređuju uvjeti i način ostvarivanja, korištenja prava na dar odnosno naknadu za novorođeno dijete, te visina naknade, od 9. ožujka 2021. godine uvela se nova potpora roditeljima za svako novorođeno dijete.

Četvrtak, Ožujak 18, 2021 14:15

Općina Pašman u otvorenom postupku javne nabave izabrala je izvođača radova na projektu »Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture«, nakon što je u roku za dostavu pristigla jedna ponuda.

Petak, Ožujak 12, 2021 14:27

Upravno vijeće Županijske lučke uprave Zadar je u četvrtak, 11. ožujka 2021., raspisalo javni natječaj za koncesiju na 29 godina za izgradnju nove i rekonstrukciju postojeće lučke infrastrukture te za obavljanje lučkih i ostalih gospodarskih djelatnosti na dijelu lučkog područja luke otvorene za javni promet lokalnog značaja Sv. Filip i Jakov.

Ponedjeljak, Ožujak 8, 2021 12:00

Pod dirigentskom palicom gradonačelnika Branka Dukića koji je svojoj ekipi zadao visoki tempo, Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Zadra u proteklom je razdoblju realizirao čitav niz kapitalnih projekata u različitim sferama života grada. Od preuzimanja mandata prvog čovjeka grada, Dukić je prepoznao vrijednost svih planova za bolji život Zadrana, a gradski upravni odjeli su ih pažljivo pretočili u praksu.

Ponedjeljak, Ožujak 2, 2020 12:15

Završena je izgradnja modernog kružnog toka, rotora na izuzetno opasnom raskrižju kod Ražanca na Velincu, raskrižju dvije iznimno frekventne ceste, državne ceste oznake DC 106 i županijske ceste oznake ŽC 6007, kojeg ovdašnji žitelji već zovu »podvelebitska ljepotica kod Ražanca«.

Utorak, Veljača 18, 2020 09:00

TKON - Projekt Županijske lučke uprave Zadar luka Tkon na otoku Pašmanu prvi je od 28 projekata u Republici Hrvatskoj koji se financira bespovratnim sredstvima Europske unije.

Utorak, Veljača 4, 2020 16:15

 Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja prije par dana izdalo je brošuru »Zelena budućnost grada« kojom, kako su naveli na svojim internetskim stranicama, predstavljaju dvije nove prioritetne teme Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja: zelenu infrastrukturu u urbanim područjima i kružno gospodarenje prostorom i zgradama.

Subota, Prosinac 7, 2019 12:15

Općina Pašman: Kraj, Pašman (Pašman, Mali Pašman), Barotul, Mrljane, Neviđane, Dobropoljana, Banj i Ždrelac na istoimenom otoku u svom proračunu za 2020. godinu osigurala je 100 tisuća eura ili 740.00 kuna za projektnu dokumentaciju za izgradnju mosta Pašman - kopno.

Stranice